Jag Är Livrädd För Spöken!

Tänk att jag alltid börjar mina inlägg med "Jaha då var det dags för en update" eller något i stil med det.. Fattar egentligen inte ens varför jag har en blogg, ja menar jag skiver ju aldrig. Men ni ska veta att det är inte för att jag inte vill, det är bara därför att jag aldrig orkar starta datorn :p

Hur som, nu börjar jag bli nervös, nedräkningen har börjat och om exakt en vecka skall jag övernatta i Borgvattnet. Fattar verkligen inte vad jag gett mig in på.. Det värsta är bara att jag inte kan dra mig ur heller. Jenny sa till mig att jag inte kommer att överleva en natt där, och om jag mot förmodan skulle komma hem levande så skulle jag bli en psykfall. Det känns bra och stöttande, verkligen, tack Jenny gumman!

Sitter mest hemma i min ensamhet, Davve har semester och har dragit iväg på en fiskeresa.. Känns sjukt tomt om jag ska vara ärlig :( Det är tur att jag har Tindra som kan ge mig kärlek :)

Idag ska jag troligen gå på en gif match för första gången i mitt vuxna liv, dock inte för deras skull utan för att min älskade systerson ska vara med och spela förmatch till giffarna. Hihi det ska bli så kul och jag kommer vara den stoltaste mostern i hela världen! (fast det är jag naturligtvis dagligen!)

Tjolahej Tjolahopp!
RSS 2.0