2012-01-31


Jag kommer att dö, inom de närmsta dagarna om inte det här förkyldningen ger med sig.
Jag har ingen röst, ont i halsen, hostar konstant och idag vaknade jag även med en snuvig näsa. Inte bra, inte bra.. Och är det inte ganska typiskt, att när jag väl får en tid på sjukhuset så går jag och blir sjuk. Sjuk = ingen spruta = ingen syn. Jag är inte bitter. Jag är bara lite less!!

Hade i alla fall en fantastisk vecka förra veckan. Umgicks med en massa trevligt folk, full fart hela tiden, precis som jag älskar. Skulle egentligen ha haft ganska mycket för mig även denna vecka. Men det är bara att ställa in sånt som inte är absolut nödvändigt, typ som träning och fixa naglarna. Men jag ska åtminstonne på sjukhuset idag för en grundlig undersökaning, hoppas att det visar någonting positivt för en gångs skull.

Tänkte även hinna förbi Dollar och köpa bajspåsar till lilldamen. I skrivande stund konstaterar jag vilket oerhört tråkigt inlägg detta blev, men det bjuder jag på. Finns inte så mycet mer spännande att skriva just nu. Men jag kan säga en sak. Håll ut, inom en snar framtid kommer det nog ska ni se ;)


Ha en fantastisk dag nu!
/Jessica


2012-01-28


God morgon!

Jag känner mig helt förstörd idag. Det här är inte bra. Vaknade inatt och kunde inte somna om p.g.a. halsont :( Känner mig helt slut ärligt talat. Hoppas verkligen att jag börjar må bättre snart. Har ju planer både för kvällen och morgondagen. Får inte vara sjuk nu.

Igår var jag ut och käkade och mysdrack några glas vin. Jättetrevligt verkligen.
Tack alla som var med, ni är ett kanonhärligt gäng och ni betyder verkligen massor för mig.
Synd bara att det blev en relativt tidig kväll men å andra sidan behövde jag lite sömn efter flera nätter med endast 3-5 timmars sömn.

Idag blir det jobb sedan blir det en sväng på stan med bästa E för att hitta kvällens outfit.
Måste även förbi bolla en sväng. Sedan blir det en helkväll med brudarna.
Men jag längtar nästan mest till imorgon, då blir det nedvarvning på hög nivå.
Känns bra att få skämma bort sig själv lite extra efter flera dagars hårt "arbete".


Ha en underbar helg!
/Jessica


Du Och Jag Under Täcket Baby.


..kommer jag på mig själv att stå och nynna på medans jag gör iordning en kopp te.
Snälla någon skjut mig!? Snacka om att jag har blivit allvarligt skadad efter denna lilla resa.
När alkoholen går in, går vettet ur och jag fick en dunderförkyldning på köpet, tackar.

Kanske inte låter som att vi har haft så kul, men det var sjukt roligt.
Ett av dem bästa åren faktiskt. Helt fantastiskt och jag mår som jag förtjänar..
Men det var det helt klart värt. Tack allihopa!

Idag blir det till att återgå till vardagen (jobb och träning).
Har även en tid hos frissan idag och sedan ikväll ska jag ut och käka med några kompisar.
Så det finns massor att se fram emot idag :)

Önskar er alla en trevlig helg!

Puss & Kram
/Jessica


Vemdalen...


...here I come med party natten lång!! Detta blir min sista updatering, åter på fredag.
Det blev ganska plötsligt, typ för 2 timmar sedan bestämde vi oss för att sticka, så nu väntar jag bara på skjutsen.. Fan vad alla måste sakna oss däruppe, det är ju inte en riktig studentski utan mig och E. Men vi sviker er inte, vi är på väg, håll ut ;)

Puss & Skål!
/Jessica


Hej å hå.


Jag var iväg och tränade igår, tillbringade 1,5 timme på gymmet. Men det behövdes, var inte på toppen humör efter jobbet så jag hade en hel del energier att ta ut. Dock tog jag inte i stenhårt eftersom jag förstod att jag skulle få träningsvärk idag i vilket fall. Och mycket riktigt det har jag också. Men det är överlevnadsbart så imorgon blir det träning igen. Jag längtar redan. Mådde så otroligt bra igår efteråt och jag somnade med ett leende på läpparna.

Däremot har jag drömt den sjukaste jävla drömmen inatt. Vill inte skriva om den här förrän jag har berättat om den för vederbörande personer. Men det handlade om otrohet och jag var med i spelet. Usch vilken dålig människa det fick mig att känna mig som. Tur att det bara var en dröm.

Nej nu är det snart dags att gå på morgonpromenad med lilldamen. När jag vaknade möttes jag av beskedet att det är -18,5 grader ute, Tur att det finns underställ och dunjackor :) Men först måste jag tacka dem som hörde av sig igår. Men ärligt talat så visste jag redan om att de flesta av er läser bloggen. Så det skulle fortfarande vara intressant att veta vilka alla andra är. Jag menar jag har ju upp emot 60 unika besökare vissa dagar.


/Jessica


Vad är det för fel på mig?


Jag är ensam hemma hos mamma och pappa och här ligger jag i soffan och kollar på "Det okända". Hur smart får man vara? Jag vet ju själv att jag blir livrädd. Så varför utsätter jag mig för detta? Haha tur att dem kommer hem innan jag ska sova i alla fall :p

Annars kan jag bara skryta om att nu ska jag börja träna. Väskan står packad och redo att följa med mig på jobbet imorgon. Efter jobbet har jag "tvingat" med mig S att träna med mig. Ska bli riktigt roligt att komma igång med träningen igen. Jag ser fram emot det och känner mig ärligt talat gladare än vad jag gjort på länge när jag tänker på det.

I övrigt har jag beslutat mig om att inte skriva om saker här på bloggen innan det inträffat. Detta grundar jag på att allt jag skriver om verkar bli knas. Allt jag ser fram emot och allt jag hoppas och tror på går åt skogen. Därav ska drömmarna förbli mina och jag kan delge er dem först efter att de inträffat. Hoppas att ni har överseende med det?!

Men sedan har jag en stor fundering på vilka det egentligen är som läser min blogg?
Några få lämnar kommentarer efter sig. Några skriver mail, sms eller pratar med mig om det. Men detta är fortfarande bara ett 10-, 15-tal personer. Ni andra 25-45 stycken, vilka är ni?

Uppskattar ni det jag skriver? Känner ni er roade att läsa om detta kapitel av mitt liv? Jag är bara nyfiken. Vill ni inte kommetera kan ni väl i alla fall höra av er till mig på något sätt?! :)


Kram och godnatt!
/Jessica

Miss You.


Så är snart denna dag också över. Dagarna bokstavligt talat springer förbi. Känns som att jag lever i en vacumbubbla. Känner mig helt tom. Var flera dagar sedan jag hade tårar på min kind nu. Men någonting håller på att hända med mig. Kanske är det sista rycket. Eller så kommer det många fler. Det får framtiden utvisa. Men en sak är jag i alla fall säker på nu och det är att jag kommer fälla några väldigt väldigt snart.

Men även om jag inte gråter varje dag så gör det fortfarande ont. Jag mår bra på många sätt men miit hjärta har fortfarande ett öppet sår och jag saknar dig otroligt mycket. Vad var det egentligen som hände? Jag kan inte förstå. Vill jag förstå? Kanske vill jag inte inse den bittra sanningen. Kanske är jag naiv? Men jag vill inte tro att det du säger är sant!

Och jaa, jag vet, jag sa att jag skulle dra ner på bloggandet. Men just nu kände jag att jag hade behov av att skriva av mig lite. Jag mår inte bra. Motgångarna tar på mig. Just nu känns det inte som att jag orkar så mycket mer. Och jag vet att dom kommer, förmodligen om ett oar, tre veckor. Om jag inte börjar må bättre snart så vet jag inte hur jag ska klara mig igenom det.




Mina ögon kan glittra. Mina läppar kan le. Men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.


/Jessica



2012-01-21


Lägger nog ner bloggandet nu ett tag. Eller ja, jag minskar ner på det. Är så sjukt jobbigt när jag inte själv kan läsa vad jag skriver.Vet att det blivit en del stavfel senaste tiden och så men det bjuder jag på.

Idag blir det en sväng till Birsta för att införslaffa lite flyttkartonger. Sedan får vi se om jag har ork till att packa. Skulle vara skönt att få allt klart nu innan nya veckan, med nya arbetstider, börjar. Tyvärr har jag inte fått tag i någon lägenhet men det är ändå skönt att ha allt packat, går så mycket fortare att flytta sen då.

Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Blir ganska lugnt tror jag. Är ju fullbokad nästa helg så det kan bli skönt med en vilohelg nu då.

Från det ena till det andra så längtar jag nu tills jag får nästa spruta. Förhoppningsvis får jag den nästa vecka och vackan därpå blir det en undersökning där det avgörs om jag ska opereras eller inte. Hoppas verkligen att det blir operation, är så less på att inte se nu. Men tyvärr är ju inte en operation någon garanti, men det är i alla fall värt ett försök.

Nej, nu ska jag dricka kaffe och surra med pappsen. Ska försöka övertala honom till en långpromenad med mig och Tindra. Sedan är det dags att hoppa i duschen och börja utforska vad denna dag har att erbjuda.


Kram på er!
/Jessica

Shopping.


Idag efter att jag varit på sjukhuset åkte jag och shoppade lite. Smart drag när man är halvblind och har ont, då går det snabbt :) Har använt samma vinterjacka i flera år nu (sedan hösten 2007) och dessutom ska jag börja träna så lite träningskläder är ett måste. Tur att min syster har så mycket fint! Det blev följande:




Jacka från Didriksson, endast 999kr.






Skor från Nike, endast 400kr



Capribyxa från Castell, endast 250kr.
Köpte även ett par likadana långbyxor för samma peng.

Så nu är jag redo att börja träna.
Wish me luck!

/Jessica


Kom på en sak--


Om någon snäll stackare skulle vilja köpa en present (inflyttningspresent, tröstpresent eller duärbästpresent) till mig så tänkte jag bara berätta vad jag verkligen skulle vilja ha :)
En ny vattenkokare som är en kombinerad tekanna :) Den finns på Biltema (eller ja deras hemsida iaf) och kostar endast 249 kronor.




Du är varmt välkommen hem till mitt nya boende kära älskade vattenkokare! ♥


2012-01-20


Det är inte sant vad tiden går fort, det känns som igår men nu har det gått 16 dagar. Men på ett sätt känns det som en evighet sedan eftersom det har hänt så mycket sedan sist. Ja jag vet inte jag, vilket som är bra eller dåligt men så ligger det i alla fall till. Var och kollade på en lägenhet igår, det var jättefin och mysig. Lite dumt läga kanske men men.. Den hade t.o.m. diskmaskin så kanske den är värd det ändå :)

Var även och fikade med finaste L igår. Tycker om den tjejen, hon är så otroligt genomsnäll, alltid glad och har alltid båfot roligt att säga, även om samtalsämnen är lite dystert. Efter att ha skjutsat hem henne så åkte jag till lägenheten. Det kändes bra men gud vad jag gruvar mig för att flytta, är ju så sjukt mycket grejor :p Och stackars D som får bo i det kaoset nu..

Fick även ett telefonsamtal från snälla M igår som som tänker bjuda mig på bio, Tack tack, det uppskattas och jag ser fram emot det! Men det blir inte idag, för idag är det fredag den 20/1 och jag jobbar endast halvdag för sedan ska jag på sjukhuset för en spruta i vänster öga. Such om det ändå vore höger, ser ju ingenting typ.. :( Har lovat mamma att jag ska bli lite arg där uppe idag och kräva att jag ska få en ny tid snarast.

Så med andra ord kommer jag att ligga däckad ikväll och inga fler uppdateringar kommer från mig idag. Men imorgon kommer det of course!


Trevlig helg på er!
/Jessica

Just Idag Mår Jag Bra?!


Varför skrev jag så igår egentligen? Det är någon där uppe som måste hata mig. Usch! Vaknar nu och synen är ännu sämre än igår (därav kan det bli lite stavfel för jag ser typ inte vad jag skriver). Och som inte det vore nog så känner jag av halsen och är täppt, j*vla skit, får inte bli förkyld nu, ska ju på sjukhuset imorgon och få en spruta i ögat.. Dock i vänster öga så det gör ingen större skillnad på min syn..

Annats då? Jo igår kom underbara S förbi och drack te och myste med mig. Hon är en riktig vän hon som ställer upp jämt! Massor med kärlek till dig ♥ Däremot mindre kärlek till nattens dröm. Drömde att jag skulle ha en tjejkväll med brudarna. Men i början av kvällen möter jag en killa som får mitt hjärta att smälta. Vi skiljs åt och jag fortsätter kvällen med tjejerna..

Plötsligt är allt kaos och det är något typ av uppror i stan. Folk kör över varandra och är helt galen. Vi kliver på en buss men det visar sig ganska snabbt att även busschauffören är galen och börjar köra över bilar. Men så står han plötsligt där, killen jag träffade tidigare på kvällen. Han har kommit för att rädda mig, jag var så lycklig. Men sen konstaterar jag att det var Du och jag vaknar av att alarmet ringer..


Önskar er alla en toppen dag!
Och kom ihåg, imorgon är det fredag :)
/Jessica

Just Idag Mår Jag Bra.


Vad var det jag skrev i måndags? Jo "en vecka med nya tag och nya möjligheter". Och visst blev det så alltid. Det är bara onsdag och hittills har det hänt massor. Det mesta har varit positivt. Knuten i magen har försvunnit och jag mår riktigt bra (peppar, peppar ta i trä). Dock vaknade jag imorse med sämre syn igen :( Samt att jag fick ett oerhört tråkigt besked idag. Men viktigst av allt är ändå att jag mår bra trots omständigheterna.

Fick låna en madrass på jobbet (hotellet) idag så jag har nu äntligen inrett mig ett litet "rum" här hemma. Känns bra att ryggen ska få en skönt säng att sova i inatt. Jag skulle nästan kunna gå och lägga mig redan nu bara för att jag tycker att den är såå skön. Men det ska jag inte, måste ju kunna sova inatt också :) Dessutom kommer jag snart att bli "ensam hemma" här så då tänkte jag dricka te och mysa med en av dom bästa! ♥

Går för övrigt inge bra för mig att hitta någon lägenhet. Funderar på om jag kanske ska slänga ut en annons på blocket. Vad tror ni? Känns som att det borde finnas fler lediga lägenheter än de som annonseras ut. Om jag vore hyresvärd tror jag inte att jag själv skulle annonsera. Jag skulle nog hellre kolla annonser och själv välja ut dem jag ansåg vara mest lämplig. Men vad vet jag?!


Ha en underbart mysig kväll!
/Jessica

2012-01-18


God morgon!

Haha jag fattar ingenting. I måndags hade jag 58 besökare på bloggen men igår bara 11. Snacka om kantrast. Men men, kanske var för att jag inte skrev så mycket igår. Hann liksom inte med att uppdatera. Jobbade hela dagen sedan var jag till lägenheten och tvättade och packade. Så nu känns det inte som att det är så mycket kvar. Jag börjar se slutet på denna historia.

Som jag tidigare sagt så händer det mycket just nu. Igår var en väldigt spännande dag, dock måste jag erkänna att det känns lite tråkigt att gå till jobbet idag, men förhoppningsvis kommer jag inte behöva känna så länge till. För övrigt fick jag lägenheten som jag var och kikade på i måndags, men jag tackade nej. Kändes inte bra att betala så pass mycket för en lägenhet som var så sunkig. Men men, det kommer nog någonting bättre snart ska ni se.

Igår när jag kom hem sa mamma och pappa att vi kunde möblera om lite i "matrummet" så att jag får som ett eget litet kryp-in där. Dem är så gulliga! Jag ser verkligen fram emot att slippa sova på den hemska soffan. Så nu måste jag försöka få tag på en skumgummimadrass bara. Någon som har en som jag kan få låna? :)


Kram
/Jessica

Tack & Förlåt.


Vill bara skriva att jag uppskattar allas vänliga ord hela tiden.
Ett stort tack till er alla som hör av er. Som jag tidigare har skrivit orkar jag inte alltid svara.
Men ni ska veta att det uppskattas mer än vad ord kan beskriva.




Men jag måste även säga förlåt.
Förlåt för alla tårar som jag verkar ställa till med genom mitt skrivande.
Det är inte min mening ska ni veta.


Puss & Kram
/Jessica

Ojojoj..


Nu händer det grejor, jag hinner inte med själv. Satt på jobbet idag och det kändes som om jag drömde, allt kändes så svävade, som något man "inte kan ta på". Ingenting verkar bli som jag planerar just nu, men det behöver inte alltid betyda någonting negativt.

Och till alla er som undrar hur det går för mig att hitta boende så måste jag tyvärr meddela att det inte går någe vidare :( Fick avslag på alla 3 lägenheter som jag trodde att jag satt säkert på idag.. Och nu ikväll har jag varit på 2 lägenhetsvisningar. En av dem va bara på 19kvm så den går bort, den andra däremot skulle duga men jag vette tusan om jag skulle trivas.

Man vill ju inte heller bara ta första bästa bara för att. Så jag tror att jag kommer tacka nej till den om jag mot all förmodan skulle få den. Just nu är det motgångar så det borde ju vända snart och då hoppas jag på att det blir bättre än det någonsin har varit. Det är tur att hoppet är det sista som överger en människa ;) Och för övrigt ska jag på en till visning på torsdag.


/Jessica
(flickan som hoppet aldrig överger)

2012-01-16


Gårdagen blev inte som jag hade tänkt mig. Jag skulle ju uppdatera här på bloggen hade jag ju lovat, men icke. Orkade inte. Första halvan av dagen blev verkligen piss. Var till lägenheten och packade men det slutade med att jag lämnade den med gråten i halsen. Jag fattar inte hur du tänker. Jag känner inte igen dig. Du är sjukt egoistisk och rent ut sagt elak, känns som att du gör det med vilje.

Andra halvan av dagen blev tack å lov bättre. Var på en lägenhetsvisning sedan blev jag bjuden på mat och blåbärspaj hos S & T. Tack ni är guld värda! Lägenheten kändes bra men jag ska på några visningar till ikväll så vi får se vilken jag väljer. Känns ganska bra att säga "väljer" och inte "om jag får". Haha men man ska väl ha lite flyt ibland också :)

Igår när jag skulle sova låg jag och tänkte på vilka fantastiska människor jag har runt omkring mig. Jag känner mig lycklig trots allt som hänt. För även om det är mycket negativt i mitt liv just nu så mår jag bra största delen av tiden och det är tack vare er alla underbara. Hade aldrig klarat av så många motgångar utan er. Och det finns ingenting i världen som jag vill byta ut er mot. Jag skulle hellre leva ensam på gatan än att förlora er.


Önskar er alla en toppen vecka!
En vecka med nya tag och nya möjligheter.

2012-01-15


Vaknar av att Tindra väcker mig ur en väldigt obehaglig dröm, men det lyckas inte dra ner mitt humör. Jag ruskar av mig det och kliver upp med ett strålande humör. Sätter mig vid datorn och dricker en kopp kaffe som efter en timme blir två koppar.. Ällt är frid och fröjd enda tills man ska kolla vad som senast hänt på facebook. Tårarna bränner när jag konstaterar en sak. Jag får en knut i magen och just nu rinner tårarna på mig. J*vla facebook!

Varför måste alla skriva om allt där, göra incheckningar och stolt visa upp vilka de är med och skryta om hur bra de har det?! Det gör så ont, mitt hjärta värker. Tankarna snurrar. Jag mår illa och känner mig yr. Faaan! Det var inte så här min dag skulle se ut. Jag har ju sett fram emot den här dagen. Jag har bara lust att skrika, skrika ut min smärta.



Hoppas verkligen att en långpromenad kan göra mig på bättre tankar.
Det är i alla fall värt ett försök.


See ya!

Lördagsmys.


Ikväll blev det myskväll med lillebror. Efter att vi skjutsat iväg mamma och pappa åkte vi raka vägen till Big Boy för ett floskigt skrovmål. Sedan en sväng förbi Hemköp där vi införskaffade oss Ben&Jerry-glass (för mig blev det även en tidning och en vinstlott). Så nu har vi myst hela kvällen i soffan till en film jag har tänkt att se länge. Kommer inte ihåg när jag köpte den, kan vara 3 år sedan eller nått, men nu är den i alla fall inte inplastad längre.




Så nu kan jag också vara med när dom stora pojkarna skryter om att de har sett "Nyckeln till frihet". Och ja, den var riktigt bra :) På tal om bra saker så fick jag reda på en sak idag, inget jag tänker skriva om här men... En dröm jag har kan kanske gå i uppfyllelse tidigare än vad jag hade vågat hoppas på. Vissa skulle kanske se det som något "tragiskt", själv ser jag ärligt talat positivt på det :)

Man ska ju dock aldrig ta ut saker i förskott brukar man ju säga, men jag rent utav längtar. Och på tal om att längta så längtar jag just nu nog mest till att mamma och pappa ska ringa för att vilja bli hämtade (men det kommer nog inte att ske än på en stund). Jag är så sjukkt jävla trött! Har dessutom en lång dag framför mig imorgon. Och om ni är nyfikna på vad min morgondag kommer att innehålla så får ni fortsätta att läsa min blogg imorgon..


Puss och godnatt!


Update Från Jobbet.


Här hade man tänkt skriva en liten trudilutt medans man jobbar, trodde inte att det skulle komma några kunder idag. Men ack så fel man kan ha ibland. Har haft full rulle. Dock är de flesta bara intresserade av att kika på de nya vagnarna/bilarna eller så är de bara sällskapssjuka och vill prata ihjäl mig en stund :p

Men nu är jag iaf själv och jag tänkte passa på att skriva några rader. Dock blir detta inlägg ett sjukt tråkigt inlägg.. Har inte hunnit klura ut något att skriva om. Inget annat än min blivande lägenhet. Har nu tre lägenheter att välja på, eller förhoppningsvis iaf. Ska iväg och kolla på en imorgon, en annan på måndag och sedan väntar jag på att höra någon om en tredje snart. Tro att jag ska skicka ett sms till J och stressa på honom lite :)

Efter jobbet idag måste jag förbi lägenheten en sväng - suck! Fattar inte varför jag inte packade en ny väska när jag ändå var där igår.. Men men, är huvudet dumt får kroppen lida. Det är bara att ta det. Funderar på att åka förbi fyndlagret eller något efteråt, haha jag tror att jag har fått en liten förkärlek till att shoppa (läs fynda) nu. Ser ju faktiskt fram emot att få flytta och inreda min egna lägenhet.

En nackdel med att bo ihop med någon är ju att man måste ta hänsyn till deras åsikter när det gäller inredningen. Och sist jag flyttade/bodde själv var jag fattig student så det var bara att gilla läget.. Men nu ska jag stänga och hitta på några planer för kvällen.


Trevlig helg!
/Jessica


Schizofren.


Ja så känner jag mig just nu (i detta kapitel av mitt liv), känslorna sliter en fram och tillbaka. Man vet inte riktigt vilket ben man ska stå på. Stundvis mår jag bra, skrattar och är mig själv. Medans det kan vända på en hundradels sekund och paniken, gråten och ångesten är nära. Oftast går det att hantera dessa känslor, tänka rationellt och bli på bättre humör igen. Men ibland går det bara inte att hålla tillbaka. Jag låter känslorna ta över min kropp, mitt psyke, min själ..

Igår efter att jag lämnat dig kändes allt så bra. Jag tänkte rationellt, det här var det bästa som kunde hända. Vi kompletterade inte varandra. Jag var inte mig själv med dig, jag förändrades och höll tillbaka så mycket av min personlighet. Jag slutade att vara "dampig" (som du uttryckte dig), jag slutade skratta, jag helt enkelt slutade att ta vara på och njuta av livet.
Men det gör väldigt ont att förlora dig, att mista min stora kärlek och bästa vän. Men det här var nog det bästa som kunde hända.

Jag kommer alltid att älska dig och du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Du är den snällaste människa jag känner, på gott och ont. Du är så dumsnäll så det finns inte. Men tyvärr fick vårat förhållande lida just pga det. Du kunde inte säga nej och säga sanningen alla gånger. Vilket sårade (inte bara mig) mer än det hjälpte. Du är en otroligt fin människa, glöm aldrig det. Men tyvärr är det svårt att göra någon annan lycklig när man själv inte är det.


...


/Jessica


2012-01-13


Ännu en natt har jag sovit bra nu (tack!) fast jag är än dock sjukt trött på morgonen :( Vill inte riktigt kliva upp, hade gärna legat kvar några timmar till. Men vem känner inte så?! Idag är det äntligen fredag, usch vad tiden går fort. Ikväll blir det till att börja packa. Om allt går som det ska nu så har jag snart fått tag i en ny lägenhet så det är lika bra att börja. Kan tänka mig att det kommer att ta ett tag att gå igenom allt bara. Åh gud vad jag längtar till jag flyttat, även om mamma och pappa är dom bästa just nu så känns det inte helt okej att flytta hem igen efter 6,5år på egen hand..




Jag vet att man inte ska älta saker, men just nu kan jag inte låta bli att göra det ibland (även om jag oftast tänker framåt). Det är frågor och funderingar som snurrar i mitt huvud. Hur f*n kan man vara tillsammans med någon i flera år, flytta ihop, ta lån, prata om framtiden (barn & hus) för att sedan i nästa sekund dumpa personen i fråga för att man aldrig har haft känslor för den? Jag är förvirrad. Jag känner mig sviken, arg, lurad och rent ut sagt bedragen. Den person jag hela tiden älskat har visat sig vara en främmande människa för mig....


2012-01-12


Du säger att du inte älskar mig längre.
Jag tror att du ljuger

Du säger att du aldrig har älskat mig.
Jag vill inte höra

Du säger att du bara har älskat mig som en kompis.
Bullshit

Du säger att du aldrig har varit kär i mig.
Jag tror inte på dig


Inatt har jag sovit sjukt hårt, vaknade med världens huvudvärk. Men det är det nog värt, min kropp och min hjärna var i stort behov av vila. Att få sluta känna och tänka för en stund. Men så fort man vaknar slår verkligheten en knytnäve rakt i magen på mig. Det är sant, inte en dröm.
Mitt hjärta har lämnat mig..


De Mest Underbara Sakerna I Världen Kan Inte Ses Eller Röras Utan Måste Kännas I Hjärtat.


Åter igen, och som många av er redan vet, så mår jag inte så bra just nu.
Många har skrivit till mig på facebook, skickat mail, sms och ringt.

Några har frågat hur jag mår och andra hur det går.
Ja som sagt, just nu mår jag piss och det går väl som det går, jag lever ju iaf..

Men hur som, även om jag inte svarar på det ni skriver eller på era samtal,
så vill jag bara säga att det uppskattas.

Ni alla som visat att ni finns där för mig, att ni tänker på mig.
Ni ska veta att det värmer i hjärtat, även om det inte läker mina sår.
Men tyvärr orkar jag inte svara, inte alltid på en gång..

Jag vill bara tacka er allihopa!
Ni är fina människor och jag önskar er alla allt gott!


Kram
/Jessica


2012-01-04 - Värsta Dagen I Mitt Liv.


Ja nu är det ju officiellt, nu står det på "facebook".
D har valt att lämna mig och det gör ondare än vad jag någonsin hade kunnat drömma om.
Jag känner mig ledsen, sårad, lurad, blåst, naiv och samtidigt förbannad.

Tankarna och känslorna lever sitt eget liv och jag är mest bara förvirrad.
Här står jag, helt still och ser på hur livet går vidare.
Vänta på mig!!

Ingen av oss är väl perfekt. Alla har vi våra brister och fel.
(även om jag i skrivande stund inte kan se dina)
Men samtidigt gnager frågan, vad har jag gjort för att förtjäna det här?
Denna smärta...

För er som aldrig haft ett seriöst förhållande (läs har älskat) förut ska jag berätta en sak..

När det tar slut förlorar man inte bara sin pojkvän/flickvän.
Man förlorar sin kärlek, sin livskamrat, sin framtid och en del av sitt hjärta.
Man förlorar även sin bästa vän, den man kan prata med om ALLT,
den man ringer först om man är glad/ledsen, den man inte kan leva utan (känns det som),
den man älskar att ha tråkigt tillsammans med osv. osv.

Ja jag skulle kunna skriva massor, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar,
om inte kommer ni göra det den dag ni själv inte får vara med den ni älskar.

Önskar verkligen att jag bara skulle kunna lägga mig ner och sova som Törnrosa.
Sova tills smärtan försvinner.
Men tyvärr är nätterna sömnlösa och man måste fortsätta kämpa.
Kämpa sig igenom varje dag!

För även om det inte känns så (just nu) så blir det bättre.
Men man måste låta det ta den tid det tar..


2012-01-08


Har drömt en massa tok nu på morgonkvisten. Och min underbara lilla vakthund har väckt mig konstant för att "rädda" mig från allt det otäcka. Sötnosen min! Klev upp för en timme sedan och gick på en promenad med henne. Men satan vad mörkt och läskigt det blir att gå på en enslig väg med endast svart skog omkring sig. Så promenaden blev inte lika lång som jag hade tänkt mig..

Nu har jag iaf fått i mig frukosten och sitter här med en kopp kaffe, ska snart gå iväg och duscha och göra mig klar. Sedan är det dags att plocka ihop och börja rulla hemöver.. På ett sätt längtar jag att få komma hem, finns inte så mycket att göra här. Men samtidigt känns det lite tråkigt att åka hem till den gråa vardagen. Har varit skönt att fått vara ledig i 4 dagar och komma bort en stund.


Önskar er alla en mysig söndag!

Att Vara Stark


Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna

Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst eller vilja mest

Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst eller
att alltid lyckas

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av det
att falla till botten,
slå sig hårt och komma igen

Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit

- Veronica Hedenmark

2012-01-07



Update från Vemdalen.


Ja då sitter man här i Vemdalen. Hur mysigt som helst med all snö!
Men det är synd bara att inte solen skiner här :(
Det är av många anledningar som tårarna faller på min kind just nu, just idag.

Tog nyss med mig lillebror och Tindra på en promenad bort till affären.
Skönt att få andas lite frisk luft och rensa hjärnan.
Det behövdes!!

Nu ska jag ta och förbereda dagens efterrätt.
Sedan funderar jag på om man kanske ska gå bort på afterskin en sväng..
Har även tänkt hinna med att inviga den nya bastun :)

Önskar er alla en trevlig helg!
Ta hand om er!

Egoist.


Tänk att så lite kan få tårarna att vilja krya fram.
Varför är man egentligen snäll mot andra människor?

Varför ställer man alltid upp för andra?
Sällan får man något tillbaka...

Ibland funderar jag på varför man drabbas.
Varför blir man inte belönad för sina insatser?

Nej istället är det något som slår undan benen på en istället.
Jag ska fan sluta vara snäll och sluta tänka på andra.

Jag ska bli en renodlad egoist och se om turen kanske vänder då.
Trevlig helg allesammans!


...


...


RSS 2.0