Gummistövlar - Check!


Igår när jag somnade var det kallt ute och snö.. Och idag vaknar man till grön gräsmatta, regn, slask och 7 grader varmt.. Suck! Det va bara att rota fram gummistövlarna innan man skulle ut på morgonpromenaden.. Och jag som hade tagit ner täckbyxorna och lovikavantarna från vinden, men shi fick jag..Även att jag tycker att det plötsligt känns fel att ha advenstljusstakar i fönstrena, med andra ord ha julkänslan försvunnit helt och hållet :( Nej dags att rycka upp sig, det här känns ju som ett riktigt depp inlägg..

Måste hurra lite för min enda läsare Johanna! Tack för att du lämnar spår efter dig så att jag håller igång med skrivandet.. :) Men du Johanna, när ska du komma och hälsa på mig? Ser ju fram emot det nu! Annars vet jag inte om jag har så mycket roligt att skriva om, händer inte så mycket just nu.. Är väl inte allt för underhållande att skriva om att jag ska diska, tvätta och städa nu i veckan..?! Skriver mer en annan dag när jag har något roligare att skriva om :)


/J

Likheter...


Ja det va ju det här med likheter igen då.. Fick inte så mycket respons på mitt förra inlägg så jag gör ett nytt försök idag.. Det finns en del som ha kommenterat att jag är lik Elliot i scrubs (frågan är ju om det är utseende eller beteende?!).. Men folk ha även sagt att jag är lik mat-Tina.. Jag kan ju faktiskt hålla med om att dessa två personer är lite lik varandra, men är jag verkligen lik någon av dem?

Elliot...



eller... Mat-Tina?


Om så är fallet kanske jag borde blondera mig.. Jag menar båda dessa personer passar ju i blont hår (även om jag inte tror att någon av dem är det i grund och botten)..

Annars då? Jo jag håller på att bli tokig av att vara sjukskriven! Fick hem mitt sjukintyg nu idag och därmed inser jag att jag är sjukskriven längre än jag trodde, t.o.m. den 19/12.. Suck! Men å andra sidan ha det inte blivit bättre i vänster öga så det kanske är lika bra...?

Ikväll ska jag till V och fixa naglarna. Ska bli sjukt skönt att dels komma utanför dessa betongväggar samt att äntligen få dem snygga igen :) Just nu vill jag ha vantar på mig hela tiden eftersom de ser förskräckliga ut :p


Önskar er alla en superbra vecka!

/J

Lika som bär?!



När man går hemma och är sjukskriven finns det tid över till att fundera på onödiga saker.. Och idag har jag en fundering kring likheter.. Jag har ju ett antal gånger fått höra att jag ser ut som Lisbeth Salander.. Men i helgen fick jag höra att jag är lik Noomi Rapace..


Lisbeth Salander?


Eller...


Noomi Rapace?


Jag menar det ser ju inte direkt ut som samma person på bilderna.. Så min STORA fråga är: Vem av dem är jag egentligen lik??


Söndagsmys.


Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Efter jobbet i fredags åkte jag hem för att ta en powernap (povernapkungen det är jag det), göra mig klar inför middagen med jobbet. Men när jag vaknar efter mina ljuvliga powernap inser jag ganska snabbt att jag har en blödning i vänster öga igen.. Jag brukar kunna ha små blödningar lite nu och då, men denna är större.. Jag ber D ta fram numret till sjukvårdsrådgivningen medans jag hoppar i duschen. En kvart senare ser jag lite suddigt så jag ringer. Efter en halvtimmes telefonsamtal med dem kommer vi fram till att jag ska komma in till akuten vid 11 på lördag. Sagt och gjort jag gör mig klar och åker och tillbringar kvällen med mina kollegor trots att jag nu inte ser ett dyft med ögat..

Om jag ska försöka förklara hur mycket jag ser så är det väl så att jag kan se gestallter framför mig men ser inte vem det är. Jag ser min egen hand, men jag kan inte se hur många fingrar jag håller upp. Vilken jäkla tur att man har ett "fungerande" öga annars hade man ju klassats som blind nu.. :p Hade iaf en toppen trevlig kväll på fredagen. Tack! Lördagen började vi med att tillbringa 2 timmar i väntrum på sjukhuset, sjukt tråkigt! Jag fick det positiva beskedet att det förmodligen inte har hänt något med näthinnan och att blödningen kommer att försvinna inom 3 veckor. Om det däremot blir svart i synfältet för mig blir det akutoperation..

Vidare på lördagen åkte vi till mina föräldrar, käkade lunch och drack kaffe. Sedan bar det av till S & T för glöggfika. Jätte mysigt! Kul när någom tar tag i och anordnar något sånt där :) Lördagskvällen tillbringades hos min syster och hennes familj där det bjöds på tacopaj, räkpaj, vin och en massa annat gott :) Tack för en supertrevlig kväll!
Idag däremot har det inte blivit mycket gjort. Har haft lite av en slappar söndag. Nu ska jag snart hoppa i duschen och sedan i min onepiece innan S & T kommer hit och myser med oss!!

Önskar er alla en kanonmysig söndagskväll!
/J

Kul på jobbet.


Jo men visst är det väl så. Sjukt kul på jobbet är vad jag har. Allt från omöjliga dektektivuppdrag till facerape. Kan ju inte bli bättre! Och ikväll ska jag som tidigare nämn på middag med mina underbara kollegor :) Kan bli trevligt!

Imorgon blir det jobb och glöggfika.. Sedan middag hos syster där jag har lovat att äta godis med ungarna och dricka vin med syster. Kan bli trevligt :) För övrigt har jag inget annat planerat i helgen, men å andra sidan känns det som en ganska fullspäckad helg.

Måste även säga att det är trevligt att man fått bekräftelse på att det visst finns dom som läser min blogg. Så härmed lovar jag er att jag ska göra mitt bästa för att fortsätta att uppdatera!! Om ni fortsätter att läsa dvs?!

/J

Torsdag 17 november.


Sitter på jobbet och har en stund över till annat. Så varför inte passa på att blogga? Var ju ett tag sedan nu.. Har tappat lite av lusten att blogga. Tror att det skedde efter att jag satte lösenord på bloggen och det bara var två som frågade efter det..

Idag är det den 17/11 -2011 och bingolotto har 20 års jubileum. Så ikväll blir det till att vinna någon bil och ett par miljoner. Eller så ska jag helt enkelt bara spela bort änni mer pengar :p Hur som så kommer jag iaf att ha något att fylla kvällen med :) Börjar bli smått less på att tillbringa kvällarna i soffan och bara slökolla på allt skit som går på tv..

Imorgon ska jag på middag med jobbet, får se om det även blir en liten utgång. Ska jobba på lördag så det blir inte allt för hårt iaf.. Efter jobbet på lördag ska jag på glöggfika hos en kompis :) Roligt att  ha lite inbokat tycker jag, så att man har något att se fram emot :)

Ska försäka bli bättre på det här med bloggandet, men som sagt. Är ju inte inspirerande att skriva när ingen läser.. :p


PUSS!
RSS 2.0