tisdag 21 juni.

Tjoho!

Ny dag, nya tag. Idag blev det inte en lika lång promenad, men en sväng ner till gymmet ha jag allt hunnit med. Klarade även av 2 mil på crosstrainern på en minut mindre idag än igår :) Målet är att klara det på 20 min och idag gjorde jag det på 20 min och 40 sek, så snart så ;)

Igår va vi på kalas sedan drog vi ut en sväng till Birsta, där vi inhandlade lite dricka till midsommar samt en tv-bänk. Eller rättare sagt vi beställde en tv-bänk. Hihi det ska bli så roligt att flytta. Göra fint och köpa lite nya saker. Fast tv-bänk och soffa är ett måste då vi inte har nå sånt..

Nu ska jag strax ta och besöka sjukhuset, dubbelbesök. En tid kl. 11 och en kl. 13 så det blir väl någon form av lunchätande där också.. Ganska konstigt egentligen hur man kan vänja sig vid en sådan sak som en sputa i ögat. Haha nu är jag inte ett dugg orolig, som de första två sprutorna jag tog. Och för er som inte har koll så är det den 4:e sputan som jag ska ta idag.

Ikväll blir det bara lugnt eftersom jag kommer vara halvblind resten av dagen. Men imorgon har jag en massa roligt inbokat. Först ska jag göra naglar, sedan ska jag käka lunch med L (om hon inte glömmer bort mig igen :p ) sedan ska jag klippa mig och färga håret. Hihi åh vad jag längtar till imorgon!!!!

Nej nu är det dags att göra sig klar, mamma kommer och hämtar mig om en kvart. Måste även hinna ner och stoppa i mer parkeringspengar i bilen.. Önskar att ni alla får en toppendag!


Puss & Kram

måndag 20 juni.

God morgon!

Blev ingen mer uppdatering i helgen. Förlåt!

I lördags slutade med att jag följde med D och va andrachaufför när han hjälpte H att förlytta projektorduken till den nya lägenheten. Sedan blev det ett besök på ICA Kvantum (där D inte fick köpa en trisslott för att han inte hade leg, haha) innan vi åkte hem.

Senare på kvällen kom S och T bort med lite go dricka. De va väl tänkt att vi skulle spela Nintendo Wii. Men plötsligt va kl 03:00 och det va dags att säga godnatt. Tänk så fort tiden kan gå när man ha roligt :) Tack för en super trevlig kväll. Det gör vi gärna om!

Igår gick vi på en långpromenad i det fina vädret. Det blev en sväng upp till och runt Sidsjön. T fick sig även ett dopp så hon va väldigt nöjd :) Annars tog vi det bara lugnt igår. Åt lite grillat och myste till en film.

Idag har jag varit på en 40 minuterspromenad i regnet och sedan tillbringade jag 30 minuter nere i gymmet. Tänk så bra man kan må bara av vetskapen att man tagit sig dit. Jag hoppas verkligen att det håller i sig med träningen nu för mig.

Efter vi flyttat så tänkte jag införskaffa mig ett kort på Friskis så därför tänkte jag försöka få in rutinen redan nu innan så behöver man inte vara orolig att man inte kommer att stå och betala en massa pengar för ett kort man inte använder.

Nä dags att äta ett mellanmål och sedan hoppa i duschen.
Ha en toppen dag allihopa!

Kram kram

lördag 19 juni.

Regn regn och åter regn. Ganska skönt att inte känna en massa tvång. Man kan bara göra vad man vill hela dagen. Frågan är bara vad man vill göra idag? Ska iaf dricka en kopp kaffe nu snart och surra lite med min kära sambo.

Dagen började med frukost och filmen Trassel, den va helt okej, men bäst av allt va nog bara att man fick ligga och mysa i soffan nån timme innan man startade dagen ;)

Nä ha ingen aning om vad ja ska skriva nu. Får skriva mer senare :p

Btw funderar jag på att klippa av mig håret till veckan. Vad tror ni om det? Typ att klippa page (eller hur det stavas?!)


Puss å hej så länge!

fredag 17 juni.

God morgon!

Igår va en lång dag. Jag klev upp 03:30. Bussen till Umeå gick 05:00. Efter dryga 5 timmars bussresa var jag äntligen framme. Fick vänta en timme innan jag hade tid på ögonmottagningen. Besöket tog ca en timme sedan blev jag hemskickad med positiva besked om höger öga :)

Vänster verkade han däremot lite bekymrad över och ville inte riktigt uttala sig om. Men vänster har jag ändå gett upp hoppet om och är glad över att höger för tillfället ser bra ut. Sagt och gjort, dags att åka hem igen.. En timmes väntande på bussen och sedan en 4,5 timmes bussfärd hem.

Efter att ha suttit ner i drygt 12 timmar i streck mötte jag upp Davve och mamma hämtade oss så att vi fick köra (övningsköra) hem bilen igen. Blev ett stopp på BigBoy och ett på Coop sedan hem. Drack en kopp kaffe sedan gick jag typ och la mig. Så sjukt trött man blir av allt resande.

Idag har jag lite att ta igen eftersom det inte blev mycket gjort igår. Ska strax gå på en långpromenad med lillan, blir nog Sidsjön. Sedan har jag bokat gymet kl. 9 och tvättstugan kl. 10 - full fart! Därefter tänkte jag ge mig ut till Birsta och inhandla lite presenter till min snygging som fyller 30 om två veckor :)


Trevlig helg!

måndag 13 juni.

Idag har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen. Ska ner dit om någon timme och slutföra inskrivandet och förhoppningsvis få en tid för att träffa en handläggare. Känns lite konstigt att vara tillbaka i den världen. Det är ju ingenting jag riktigt ser fram emot. De har aldrig lyckats hjälpa mig till ett jobb tidigare. Men men man måste ju för att kunna stämpla upp. Fast å andra sidan, vad är det som säger att de inte kommer att gå bättre denna gång?

Har faktiskt hittat ett arbete som jag verkligen skulle kunna tänka mig att prova på. Har aldrig arbetat så tidigare men jag tror faktiskt att det skulle kunna passa mig. Tänkte söka det imorgon. Så ni kan väl hålla tummarna för mig? ;) Är inte orolig att jag inte kommer att hitta något, brukar alltid ha tur med jobb så det kommer nog inte att dröja länge. Men ärligt talat så börjar jag att bli lite rastlös av att gå hemma nu.

Borde kanske även sätta igång med mina c-uppsatser snart. Men känns inte som att jag ha motivationen än. Denna vecka ska jag dels på laserbehandling av höger öga och dels ska jag upp till Umeå för återbesök. Tror inte att det kommer att bli någon operation denna gång. Men man vet aldrig, de bad mig att packa en övernattningsväska på fall att det blir operation när jag ändå är där..

Nästa vecka ska jag få en sista spruta i vänster öga. Hoppas inte att det blir lika mycket blod som sist. Känns så ofräscht att gå runt med en massa blod i ögat :p Hur som så är det väl allt detta (jobb och ögon) som gör att jag aldrig kommer igång med skolarbetet. Bara det ordnar upp sig så kommer nog motivationen tillbaka skulle jag tro.

Nu är det även klart att vi ska flytta i sommar, känns sååå skönt! Vi vet inte riktigt när än men någon gång under augusti månad blir det iaf. Lägenheten vi ska flytta till måste renoveras lite så det skulle vara kanon om man kunde få det klart innan man flyttar in. Oj vad det regnar och åskar ute nu, kanske dags att stänga av datorn och göra sig klar för dagens ärenden. Har lite grann att hinna med så lika bra att göra det nu kanske.


Puss & Kram

fredag 10 juni.

God morgon!

Har nyss varit med T på en 50 minuters rask morgonpromenad. Känns bra! Gick även förbi Fagerdalsbäcken så att T fick svalka sig lite. Men hon va torr när vi kom hem igen, det är verkligen underbart sommarväder ute idag också. Tror att det ska hålla i sig hela helgen :)

Ikväll blir det nattvandring för hela slanten. Börjar kl. 20.00 sen får vi se hur lång kvällen blir. Risken finns att det kan vara rätt mycket att göra när det är sånt fint väder idag. Övrigt idag vet jag inte riktigt vad som händer. Har iaf bokat tvättstugan 13-16..

Imorgon har D bestämt att vi ska åka till hans föräldrars stuga. Vet inte om han är sugen på årets första dopp eller om han helt enkelt bara vill köra bil :p Haha själv tycker jag bara att det är skönt att slippa köra numera :) Pratade nyss med min mamma, de skulle tillbringa helgen i Berga så får se, kanske tar en tur ut dit på söndag och njuter av solen (och att slippa köra) ytterligare lite ;)

Nä nu ska jag se om det finns några spännande jobb att söka på platsbanken. Sedan får det nog bli en kopp kaffe i solen på balkongen.

Ha det gött!

Always On My Mind

Igår hälsade jag på dig för första gången sedan 10 december 2007. Imorgon är det 3,5 år sedan min älskade morfar gick bort. Har haft dåligt samvete för att jag aldrig varit och hälsat på dig. Men jag hoppas att du vet att du ofta finns i mina tankar!

Så stilla, så sakta
Du tynade bort
Vi stod vid Din sida
så hjälplösa blott
Stilla kom döden,
den kom som en vän
Tog Dig i handen
och förde Dig hem

När jag gick vägen upp mot kyrkogården kände jag tårarna bränna. Jag tänkte för mig själv: "Jag kommer att bryta ihop när jag kommer fram dit". Vi gick en sväng, jag och T, runt och läste på gravstenar och tittade på ruinerna från den gamla kyrkan innan jag gick till minneslunden.

När vi kom dit och jag satte mig ner på en bänk så kände jag ett lugn. Samma lugn som den gången jag fick bevisat för mig att du ofta finns med mig vid min sida. Samma lugn som jag alltid får när du är med mig. Lugnet höll i sig under hela tiden.

Jag började så småningom att dra mig hemåt. När jag kommit halvvägs ned för backen får jag plötsligt en fruktansvärd huvudvärk som höll i sig i några sekunder innan den släppte och sedan fanns inte lugnet där mer..

Morfar, jag saknar dig!
Sluta aldrig finnas vid min sida
Lugnet som jag får då
kan jag med ord inte beskriva





torsdag 9 juni.

God morgon!

Idag tar Davves kusinbarn studenten så jag har lite att ordna med inför det. D jobbar så jag får den stora äran att förbereda. Det är egentligen inte så mycket som skall göras men när man är dunderförkyld så känns allt så mycket mer krafttagande..

Igår va jag ut och käkade med jobbet, det va jätte trevligt och jätte gott! Men tyvärr va det samma sak då, dunderförkyldningen bidrog till att jag gick hem tidigt :( Men jag har lovat att gottgöra dom en annan gång :)

Har även tänkt hinna med lite annat idag. Det va hantverkare här hela dagen igår så dels ha jag tänkt städa (ha redan börjat) sedan måste jag ner på stan en sväng (ha inge presentsnöre hemma) och så ska jag och T gå på en riktig långpromis :)

Älskar denna tid på sommaren, innan det blir så där dövarmt. Just nu är det perfekt och då måste man ju passa på att vara ute! Önskar er alla en toppendag i det fina vädret!

Puss & Kram

Better Together

There's no combination of words
I could put on the back of a postcard,
No song that I could sing
But I can try for your heart,
Our dreams, and they are made out of real things,
Like a shoebox of photographs,
With sepiatone loving,
Love is the answer
At least for most of the questions in my heart ,
Like why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?
It's not always easy,
And sometimes life can be deceiving,
I'll tell you one thing, its always better when we're together 

MMM, it's always better when we're together
Yeah, we'll look at the stars when we're together
Well, it's always better when we're together
Yeah, it's always better when we're together 

And all of these moments
Just might find their way into my dreams tonight
But I know that they'll be gone,
When the morning light sings
And brings new things,
But tomorrow night you see
That they'll be gone too,
Too many things I have to do,
But if all of these dreams might find their way
Into my day to day scene
I'll be under the impression,
I was somewhere in-between
With only two,
Just me and you
Not so many things we got to do,
Or places we got to be
We'll sit beneath the mango tree now

Yeah, it's always better when we're together
MMM, We're somewhere in-between together
Well, it's always better when we're together
Yeah, it's always better when we're together 

MmMMmm MmMMm MmMMm
I believe in memories
They look so, so pretty when I sleep
Hey now, and when, I wake up,
You look so pretty sleeping next to me
But there is not enough time,
And there is no, no song I could sing
And there is no combination of words I could say
But I will still tell you one thing,
We're better together

Livet är bra fantastiskt!


Ibland är livet ganska fantastiskt. Det bjuder oss på så mycket, allt från kärlek till hat. Ändå är man sällan nöjd. Man visar sällan uppskattning och man säger sällan till de människor man tycker och bryr sig om hur mycket det betyder för en.

Livet är ganska fantastiskt som bjuder oss på så mycket, allt från glädje till sorg. Ändå hittar man alltid en massa fel och brister, någonting att klaga på. Man tar inte riktigt vara på de stunder man är lycklig.

Det man inte tänker på är att allting sker av en anledning, att efter regn kommer solsken. Det som inte dödar oss gör oss starkare.

Livet är bra fantastiskt!

RSS 2.0