Jag Skrattar Er Rakt I Ansiktet.

Hahahahaha.. Sitter i mitt sketna lilla rum på praktiken nu och skrattar åt er. Äntligen är jag klar och äntligen tänker jag inte göra nå mer slitgöra åt er. Ni ha utnyttjat mig och fått mig att få ont i magen och bli stressad vilket har gått ut över alla dom som jag tycker och bryr mig om, men ALDRIG mer. Nu har jag äntligen (efter att stressat sönder) blivit klar med de stora uppgifterna, jag skiter i om ni inte blir nöjd, jag har iaf gjort mitt. Så nu är det dags att ta ett nytt andetag och ta tag i skolarbetet.

Har en omtenta på fredag som jag redan nu vet att jag kommer att köra på, fattar inte varför jag ens tänker försöka.... Men först måste jag fokusera på min essä, känns som att där kanske jag iaf har en chans att få ett bra betyg, så nu ber jag till gudarna att hjälpa mig, hjälp mig att släppa spärren så att fantasin och effektiviteten flöder och fingrarna går utav helvete!

I övrigt så hade jag ingen bra dag igår. Morgonen börjar med att jag deklarerar och upptäcker till en mindre förtjusning att om jag hade jobbat EN timme mindre förra året (alltså tjänat 138 kr mindre) så hade jag inte åkt på lika mycket i restskatt, tack! Sedan betalar jag räkningarna med denna lön som jag sett fram emot sen i januari, när jag är klar sitter det fortfarande ca 7000 kr på kontot, man blir glad för en hundradelssekund, tills man kommer på att bilen måste in på verkstad och lagas av diverse anledningar - poff så kommer man bara att se röken av de där pengarna. Men hoppas hoppas så kanske de även räcker till ett bord och några stolar att ha på balkongen i sommar, ja och så mat då förstås ;)

Och så till min söt lilla rara stressade MM, man får inte skrämmas så där! Inte när jag själv kämpar järnet för att dö i en hjärtinfarkt innan veckan är slut!

Goodbye!

En Dag Kvar Till Den Stora Dagen Med Det Stora D:et Är Kommen.

Ja, precis, imorgon bär det av upp till Vemdalen - Vårforum med brudarna E & M. Sjukt kul kommer det bli! Jag ber till gud att jag inte kommer att behöva vara så bakis, har ju nämligen planerat att sola en massa :) Men det känns ärligt lite jobbigt att lämna mitt hjärta då hon är sjuk, uscha vad det gör ont i matte när hennes ögonsten är dålig. Ja i söndags hade hon diarré och natten mot måndag kom även kräkningarna. Så just nu äter hon medicin (som smaken cholkad - jummi) och ris i små små portioner, samt vätskeersättning. Tur att jag har en snäll kille som kommer att ta hand om dig medans jag är ute på äventyr!

Idag vaknade jag till en syn som chockade mig, T hade kissat i sängen och hör och häpna, även på SNUTTEN!? (tur att jag har tvättstuga idag). Men jag fattar ändå inte, det har ju aldrig hänt att hon kissat inne på natten, bara en gång och då var hon liten valp och efter hon hade gjort det kom hon raka vägen och väckte mig. Vad är det för fel på min hund? Hur som, så var hon jätte kissis när vi vaknade för då gick hon raka vägen och kissade på gräsmattan utanför dörren. Känns som att något inte står helt rätt till, men jag får helt enkelt hoppas att det var en engångsföreteelse och att det inte upprepas. Nä idag står det mycket på schemat, kanske dags att sätta igång. Men först en dusch så man vaknar till liv.

/J

Lite Gott Och Blandat.

Ja så är det efterlängtade pusslet äntligen färigt, har även packat ner det igen, så nu är det E´s tur att lägga det. Hon har även sagt att man borde klara av att lägga ett sånt pussel på två dagar, så nu är det upp till bevis gumman, mig tog det dock nästan två månader, men å andra sidan jobbar jag typ dygnet runt också :p

  

Jag har kommit fram till en sak, jag har alltid haft hösten som favvo årstid, men nu är det nära på att våren ligger och väger så tugnt att de nog får dela första platsen. I lördags när jag hade slutat jobba tog jag, Tindra och D en promenad bort till S:t olofsskolan och busade lite. Måste erkänna att det blev väldigt bra bilder trots min dåliga mobilkamera :)

     

     

     

Shit vad många bilder, haha. Orkar inte ladda upp fler, kanske kommer några till senare.

/J

Snäll Något Skjut Mig!

Är det verkligen så här det ska gå till?! Jag tar varken lån eller bidrag nu när jag pluggar, jag får skrapa i varje vrå för att få pengarna att räcka till mat åt mig och Tindra varje månad trots att jag jobbar och sliter. Men nä, varför inte sparka på dem som redan ligger? Sverige har ett sjukt jävla system som gör att man åker på restskatt trots att man gör som man ska, arbetar och betalar skatt enligt skattetabellen. Detta är helt vansinnigt tycker jag!

/En Hårt Slitande Student 

Fredag 9 april

Jag somnade med ett leende på läpparna igår, jag är så glad för din skull att du har hittat en kanon kille som du är tokkär i och som verkar behandla dig som en prinsessa. Jag är glad för er skull att ni fick lägenheten som du trånade så mycket efter, det är du värd gumman!

Imorse vaknade jag dock inte alls lika nöjd, är så sjuk trött nu för tiden och inte gör vädret det bättre. Jag menar det är ju inte direkt så att jag tänker "Wow vilken härlig dag, solen lyser, det är varmt, idag vill jag verkligen gå en långpromenad". Nä usch och fy för detta väder, vi är många som behöver lite solsken nu, för att lysa upp den gråa vardagen. Dessutom börjar jag bli lite smått less att min hund har förvandlats till en föredetta vit hund.

Nä nu blir det en dusch innan det är dags att börja jobba, ska jobba hemifrån nu i förmiddag = sjukt skönt! Vill inte ha praktik nå mer nu, jag saknar skolan, mina klasskamrater, ja till och med mina lärare, och då är det fan illa. Nä tillbaka till verkligheten, ha en bra dag!

Hejhopp pillesnopp

...

Varför blev det så här? Vad hände egentligen? Jag önskar att jag kunde backa tillbaka tiden. Tänk att man aldrig tar vara på den tid man har, varför är det så?! Det är först när det kanske är försent som man inser vad man gjort... Om man kunde spola tillbaka tiden, vad skulle man ha gjort då? Jag vet inte vad jag skulle ha kunnat göra annorlunda. Men en sak vet jag, jag är ledsen vännen för att det blev som det blev.

Jag älskar dig!
Jag saknar dig!
Jag väntar på dig!
RSS 2.0