Guldkant På Vardagen.

Så var det åter tillbaka till vardagen. David jobbar nu i två dagar så då är man själv också tillbaka till vardagssysslorna. Men idag ska jag sätta en extra guldkant på den. Först ska jag till min frisör och klippa och färga håret, sedan ska jag raka vägen till V och fixa mina naglar - fan va snygg man ska bli till nyår ;)

Jag har förövrigt haft min bästa julafton ever! Så mysigt att bara få ta det lugnt och mysa en massa med mina gosar. Och inte blev det sämre av alla paket man fick:

  • Mjukisdress
  • Underkläder
  • Miniradio
  • Presentkort
  • Pengar
  • Vinställ
  • Lock-/plattång
  • Lovikavantar
  • Dammsugare
  • Trisslott
  • Pyjamasbyxor
  • Värmemadrass

Med andra ord fick jag väldigt många fina, härliga och oväntade julklappar - tack allesammans, jag är otroligt nöjd!

Nu är det inte många dagar kvar på detta år och förhoppningsvis inte alls långt kvar tills vi får flytta. Det står kartonger överallt här och det känns inte som att det hjälper att städa, det är ju fortfarande "stökigt". Men men, det f¨r ni som ska hit på nyår stå ut med ;) Åh känns spännande med nyår också, lite tråkigt bara att planeringen av nyår har kommit sist på priolistan hos alla parter.. Men det kommer nog bli bra ändå kan jag lova!

Och till alla er som jag inte kommer att skåla in det nya året med:

SKÅL och Gott Nytt År!!

God Jul & Gott Nytt År

Ja så var det snart jul och jag hinner inte riktigt med mig... Alla julklappar är inköpta och inslagna, de är inga bekymmer. Däremot har jag inte gjort iordning skinkan och inte heller bakat och satt ihop pepparkakshuset än :p Vet inte om jag kommer hinna det heller..

Idag har jag mycket som skall göras, jag har hela bilen full med sopsortering som jag måste åka med (nu när jag äntligen har bytt batteri i den och den går som den ska igen). Jag har sex fulla IKEA-kassar med kläder som skall tvättas - tur att det går så fort i min tvättstuga :p 

Sedan kommer det folk som ska köpa alla mina vardagsrumsmöbler (inte soffan) imorgon så jag måste packa och fräscha upp dom en aning idag. För imorgon är David ledig och då kommer vi behöva satsa på att handla, städa och försöka tömma hans lägenhet så gott vi kan. Han har nämligen fått den såld och ska vara ute den 1 januari.

Har även sjukt mycket saker som jag skulle behöva åka till fyndlagret med. Så jag måste även försöka hinna åka några svängar dit. Det var många måsten här nu :p Skulle behöva lite hjälp tror jag. Så om det finns någon frivillig hjälpande hand (eller någon som vill köpa lite saker av mig) så är ni mer än hjärtligt välkomna!! <3

Nä nu har jag inte tid att sitta still längre. Ville iaf bara önska er alla en riktigt


God Jul & Gott Nytt År!




P.S. Jag återkommer förmodligen inte med en uppdatering förrän efter nyår.

Julstök Och En Massa Bök.

Dock är det inte lika trevligt som det låter. Känns som att jag slits åt olika håll hela tiden. Vart tog min trygga vardag vägen? Alltid är det nått och just nu känns det inte som att jag kan njuta av att det är vinter, snö och snart jul. Är så mycket annat som jag ska hinna med innan jul. Sen blir man ju stressad av att jag inte hunnit med att typ baka pepparkakor och pepparkakshus, hängt upp julkransen på dörren osv.

För ungefär en vecka sen kom min granne över aspackad och dumpade sin hund här. Hon tyckte att den var äcklig och falsk. Hon ville att jag skulle sälja den åt henne. Hon skulle ha 6000kr för den, men jag försökte förklara för henne så många gånger att hon inte kommer få det så här nu innan jul. Att hon ska vara glad om vi kan hitta någon som kan ta hunden överhuvudtaget just nu. Men den enda hon kunde tänka sig att ge bort hunden till va oss..

Hm.. Jag orkar inte med en valp på 3,5 månad just nu. Jag vill tyvärr inte ha en sån hund. Hur som, efter att varit i kontakt med alla tänkbara myndigheter (som inte kunde hjälpa mig) och vi hade haft hunden i cirka 5 dagar så var jag tvungen och bråka med mitt samvete och lämna tillbaka den till henne.

Imorse efter att jag varit ute på promenad med Tindra i över en halv timme så kommer hon över och frågar om jag kan gå med hennes hund också. Stackarn... Jag blev tvungen att säga nej, jag vet att jag kommer falla för denna hund om jag har honom för mycket, men det är ju inge bra att ha en tik och en hane om man inte vill ha valpar :p

Förövrigt la min bil av igår så jag ber verkligen till gudarna att jag får igång den idag! Måste uträtta en massa ärenden ikväll. David ska ut ikväll så jag tänkte passa på att åka till mamma och slå in hans julklappar, sen måste jag hämta ut några julklappar som jag beställt osv. Imorgon är det dags för min sista behandling på vänster ögat, än ha det inte blivit bättre så varför skulle det bli det nu?! Aja bara och vänta och se men jag känner mig ganska övertygad om att det kommer att bli en sväng upp till Umeå för operation inom en snar framtid...

Sen va det ju alla födelsedagar hit och dit också.. Pappa fyllde den 3 december - honom har jag varke köpt present till eller firat än.. Detsamma gäller för min syster som fyllde den 7 december.. Shit, shit, shit när ska jag hinna med allt?! Ska även på två visningar på lägenheter den här veckan.. Måste hitta boende snart då jag ha sagt upp min lägenhet :p Får inte glömma att ringa banken heller.. MÅSTE HINNA MED........................

Men först ska jag busa med min underbaraste så att jag blir på lite bättre humör. Älskar dig, du är min skatt som förgyller min vardag och du kan alltid få mig på bra humör <3

Så Jävulskt Respektlöst!

Så sitter man här framför datorn när jag egentligen borde vila.. Dels vila mina ögon efter dagens behandling, men även vila huvudet och kroppen för att förhoppningsvis bli av med min förkyldning. Idag har hostan börjat smyga på samt att jag typ inte har någon röst :p Hur som så sitter jag bara nu här en snabbis medans jag väntar på att Davve ska komma hem så vi kan dricka kaffe.

Idag ringde Henke och upplyste oss om att vi haft inbrott i förrådet, tackar! Jävla respektlösa idioter! Fattar ni inte att ni förstör för andra?! Har ni inte pengar att köpa det ni vill ha ska ni faaan inte ha det heller! Önskar att jag nån gång kan få komma på någon när de gör inbrott så att jag kan få ta ut alla aggressioner jag har mot såna människor och slå dom..

Nä nu ska jag dricka kaffe med min snygging!

Puss puss

Jag Har Läsare - Coolt!

Haha nä det trodde jag aldrig och framförallt inte såna som jag inte känner :p

Idag ha jag varit i skolan hela förmiddagen, sen hem och käkat lunch, gått på promenad med Tindra, diskat och pratat med min finaste och underbaraste vän som alltid finns där för mig.. Tack gumman <3 Nu funderar sitter jag här och överväger om man ska ta och slå in några julklappar eller renskriva dagens föreläsning.. Kanske är bäst att börja med pluggandet och sen sätta sig i soffan framför tvn och slå in några klappar?!

Tack U men tyvärr verkar det ju inte gå vägen för oss med "VÅRAN" lägenhet :( Ha ju upptäckt radon i huset så nu väntar jag på att mäklaren ska ringa så att jag kan övertala dom att göra en radonmätning. I övrigt ha vi inte hittat någon ny intressant lägenhet, men i värsta fall får vi väl ta en hyres så länge. I vilket fall ska jag vara ute ur min den sista februari. Men just nu hoppas jag nog mest på att Davve får sin såld så snart som möjligt så vi kan bli sambo på riktigt. Sen spelar det ingen roll vart vi bor så länge jag får bo ihop med honom ;)

Imorgon är det dags igen, 9.40 har jag tid på sjukhuset.. Usch vad less jag är på det här nu och jag kan bara tänka mig hur less min mamma är som får skjutsa mig hela tiden. Men så är det när ens pojkvän och de flesta vännerna varken har körkort eller bil :p Hur som så hoppas jag att det går bra imorgon och att jag kan få några positiva besked för en gång skull!

/J

Hej Mitt Vinterland...

Sitter här och dricker kaffe och lyssnar på julmusik, just nu är det "Hej mitt vinterland" som spelas i högtalarna :D Åh vad jag älskar vintern med snö, jul och allt annat mysigt! Igår kväll julpyntade vi lite grann sen kom Henke och U:et hit så vi drack lite vin, kollade på Idol och surrade - tack för en trevlig kväll hörrni!

Idag ha vi tänkt julpynta lite mer, tänkte sätta upp granen. Om vi kan hitta den i röran hemma hos mina föräldrar dvs. Annars kanske vi kan åka en sväng ut till Birsta och köpa en riktig gran. Får se vad som händer helt enkelt. Men i vilket fall vill jag dricka glögg ikväll, men jag har ju många sorter så det kommer att bli svårt att välja ;p

Nä kanske det är dags att ta och få på sig lite kläder och borsta tänderna, vi tog en lååång sovmorgon idag :D men är nog dags att göra sig klar nu innan dagen är slut..


P
U
S
S

Första December.

Så var nästan alla julklappar inhandlade, bara 3 små grejor kvar att köpa :) Lite konstigt det där dock, jag blev klar med handlandet imorse, men då hade jag fortfarande inte satt upp adventsljussakarna ens.. Haha det brukar väl ändå vara tvärtom?!
Hur som, idag har dagen gått åt till att diska, städa, byta gardiner och julpynta lite.. Är inte klar än, men har nyss varit på promenad med doggen så jag tänkte passa på att ta en liten paus och sätta mig framför datorn en snabbis.

Nu va det väl en vecka sedan jag skrev sist och vad ha hänt? Jo jag är ett körkort (förarbevis) rikare. Lillebror och jag va och tog skoterkort i helgen som va.
Sen ser det väldigt ljus ut på lägenhetssidan måste jag säga. Hoppas bara att D får iväg sin lägenhet fort så vi slipper betala 3 hyror i flera månader, det räcker väl med att jag måste göra det. Annars ha det väl inte hänt så mycket. Jag ha fått ett bra och ett dåligt besked..

Det bra va att jag ha lyckats sänka mina värden drastiskt. Känns helt underbart att det lönar sig när man drar in på allt onyttigt och blir mer noga med insulinet :) Det som är mindre roligt är att jag ha fått en förberedning på att jag kanske måste till Umeå för operation. Känns inte lika bra måste jag erkänna. Det är så många frågor som snurrar i huvudet, så mycket att inte ens jag har kunnat sova inatt. Med andra ord ska förmodligen både jag och lillebror snart behöva pendla till Umeå för att få sjukvård..

Bästa kommentarerna på detta måste ha varit pappas: "kan man inte köpa nå typ av månadskort umeå-sundsvall?" och Annas: "men kan inte du och Johan skaffa en lägenhet i Umeå då?"
Hur som, ska ta och stryka gardiner och sätta upp i köket. Ser lite naket ut utan gardiner :p

Puss & Kram!!
RSS 2.0