2012-03-03


...var dagen då jag skrev på kontraktet på nya lägenheten för att 10 minuter senare riva det..

I torsdag (2012-03-01) skjutsade pappa mig till den nya lgh för att hämta nycklarna och skriva kontrakt. Dock insåg vi ganska snabbt att lägenheten var helt ostädad så det blev aldrig något kontrakt påskrivit då.. Igår kväll (2012-03-02) fick jag ett samtal om att städfirman nu var klar och jag var välkommen att hämta nycklarna. Men då klockan var ganska mycket så bestämde vi att vi skulle ses vid strax efter kl. 8 idag. Orkar inte gå in på så många detaljer, men kan säga att det är många historier, hit och dit, som ändrats på dessa 3 dagar..

Sagt och gjort åkte vi dit imorse för att hämta nycklarna, skriva kontraktet och måla om hela lägenheten (var och hämtade ut all färg mm igår). Allt går bra, pappa börjar täcka golvet i kök och sovrum medan jag skriver på kontraktet. När jag är klar med detta går jag upp till lägenheten för att hjälpa pappa, men när jag kommer upp väljer vi att gå igenom städningen av lägenheten varpå vi konstaterar att ugnen inte är rengjord och fönsterna är ej putsade (kollade inte ena in toaletten).

Pappa: Nu går du ner och påpekar det här på en gång, så här ska det inte se ut!

Som sagt orkar inte gå in på alla detaljer, men jag gick ned och bad om ursäkt för mitt "klagade" och påpekade städningen av ugnen och fönsterputsningen.. Och en sak gjorde hon då klart för mig "passar det inte så river vi kontraktet nu!". Tårögd kommer jag tillbaka upp till pappa i lägenheten, hinner inte mer än att hämta andan, få pappa att sluta maskera och börja berätta om vad som hänt så kommer han uppfarandes med samma jävla attityd och detta får mig att känna mig så fruktansvärt ovälkommen så jag bara ruskar på huvudet åt pappa som är mitt i diskussionen med honom. Jag vill inte, aldrig, vi river kontraktet nu!

Om de behandlar sina hyresgäster så redan från början, undra hur det blir sen då? Dessutom sa de ju att det var Giffarna som hade tagit dit en städfirma, så hur kan man då bli så upprörd och rent ut sagt oförskämd och elak när någon påpekar städningen?! Finns många detaljer och ordval jag väljer att inte ta upp här, men en sak ångrar jag och det är att jag inte knäppte kort på skiten..

Så nu då? Ja... Jag heter Jessica, är 25 år gammal och bor hemma hos mina föräldrar. Jag har fast anställning, inga betalningsanmärkningar men däremot en otroligt söt, snäll och lugn golden retriever :) Jag söker en 2:a alt. stor 1:a centralt. Kan flytta in omgående.

Vid frågor/funderingar är ni välkommen att höra av er!


Med vänlig hälsning,
Jessica

Trevlig helg..


Idag är det fjärde dagen i rad som jag har feber. Det känns inge vidare :( febern i sig får mig bara att vilja sova och det är precis vad jag har gjort de senaste dagarna.. Men det som är jobbigast är hostan som stör sömnen hela tiden.

Sedan räcker det inte febern ger en muskelvärk i hela kroppen, hostan ger en träningsvärk över allt :p jag som såg fram emot den här helgen, att få nycklarna till nya lgh, börja måla osv. Men just nu känns allt bara jobbigt :(

Förhoppningsvis mår jag lite bättre till imorgon. Men när det gäller min kropp ska man då verkligen inte ta ut något i förskott ;)


Puss & Kram
/Jessica

RSS 2.0