Feber och hosta


4,5 timme stod jag ut att jobba idag sedan blev det raka vägen hem till sängen. När jag kom hem visade termometern på feber.. Minns inte när jag hade det sist, kanske när jag va typ 17 år. Så med andra ord mår jag allt annat än bra nu.

Har även lyckats hosta så mycket så övriga kroppen värker.. Ja jag vet, jag blir som en MAN när jag är sjuk. Finns ingen annan än mig som det är så synd om just då :p


Hoppas verkligen inte att jag har smittat någon er! För denna influensa önskar jag ingen!

/Jessica


Pricken över i:et


Började hosta lite lätt förut på sjukhuset. Tänkte att det måste vara den torra luften där som orsakade det. Kom tillbaka till jobbet och hostan fortsatte att reta min hals..

Nu ligger jag uppallad på soffan och kan inte sluta hosta. Kul jul... Hoppas iaf att man får några timmars sömn inatt så jag orkar jobba imorgon. Har fan inte råd att vara sjuk mer! Tror faktiskt att jag har varit mer sjuk än frisk de senaste 3 månaderna :(

Var ju på party förut, shoppade ingenting men jag bokade in ett eget måndag den 26 mars, så då är den som vill välkommen :) men måste ju säga att det inte var helt bortkastat, fick ju äta bröllopstårta och det är ju aldrig fy skam ;)

Nej nu måste jag göra ett försök att sova!
Puss och godnatt på er!

Inte min dag idag..


Nej det är det verkligen inte. Fick sämre syn på vänster öga igår igen. Ringde imorse och fick en tid idag 13.45. De konstaterade att jag har fått ytterligare än blödning. Dock är denna inte i glaskroppen utan mitt i gula fläcken, på näthinnan. Blev hemskickad med flera sorters droppar och en ny besökstid om en vecka.

Känns väl inte så roligt men vad ska man göra?! Troligtvis beror denna blödning på att jag varit sjuk så länge, vilket inneburit att blodsockret inte har legat stabilt.. :( jävla förkyldning!!

Nu är jag iaf tillbaka på jobbet och ha tänkt försöka hinna med att få lite gjort innan man stänger. Ikväll blir det raka vägen till M för Living and Room party :) dock tror jag inte att jag ska handla något speciellt. Måste spara pengar då jag ska flytta snart :)


Puss & Kram
/Jessica

Bra start på veckan.


Vaknar av att jag gråter, helt hysteriskt! Jag drömde att min älskade syster var död. Att hon hade gått bort i cancer och jag var den enda som inte visste att hon hade det.. Usch och fy så hemskt det var.

Jag varken ville eller kunde somna om. Så nu ha jag hunnit med både frukost och långpromenad. En dusch på det här sedan blir det jobb. Får se hur lång tid jag hinner jobba den här gången innan jag blir sjuk igen :p

/Jessica

Lördag


Så var dagens långpromenad avklarad. Men risken är stor att det blir en till innan dagens slut. Jag bara älskar att vara ute i solen den här årstiden!

Nu ska jag strax ta och göra mig klar och rulla in till stan. Tänkte kolla på tyg till mina köksstolar samt ta en fika, surra och skratta med fina L. Var för länge sedan vi sågs nu igen.

Vad kvällen har att erbjuda har jag däremot ingen aning om än. Känner faktiskt inte för att gå ut, men det hinner ju alltid att ändras :p vi får se helt enkelt :)

Puss & Kram
/Jessica

Jag ser det snöar...


Vaknar och ser snön yra, suck! Tyckte ju att alla pratade om att det skulle bli fint väder i helgen.. Tar med mig T ut för att hämta in tidningen (hon älskar att få bära den), det är storm ute! Skyndar mig tillbaka in, gör iordning en kopp kaffe och sätter mig framför datorn. Klart.se fick bli den första sidan att besöka. Lite lätt nervös, för hur helgens väder kommer att bli, konstaterar jag att kl 8 kommer solen att titta fram, kl 10 är det dags för molnen att börja lätta och kl 12 kommer himlen att vara blå med solen stående högt! Lovely!

Sitter nu här och dricker kaffe med min kära pappa och diskuterar världens alla bekymmer. Alla utom mamma kl upp kl 07.00. På en lördag... Men pappa ska med lillebror på sjukhuset, på röntgen, om 30 min, så därav är det en tidig lördagsmorgon här hemma.. Stackars min lillebror, hoppas verkligen att allt blir bra för honom snart. Varför ska han behöva drabbas?! Det vore väl bättre att jag fått det?! Jag som ändå råkar ut för allt, det hade väl varit bättre så hade han sluppit!


Önskar er alla en underbar lördag i det fina vädret!

/Jessica


Fredag = helg!


Det kryper i kroppen på mig. Har varit hemma (läs legat i soffan) i en vecka nu. Landade här efter jobbet förra fredagen och det känns som att jag fortfarande inte ha klivit upp. Men nu börjar jag få panik, jag måste göra något, snart innan jag får damp!!

Har inga planer för helgen så om någon vill hitta på något så är jag den siste att tacka nej :) och till er som är fullbokade i helgen, ha en fantastisk helg så hörs och ses vi en annan dag! ;)

Puss & Kram
/Jessica

2012-02-23


Idag har jag som tidigare nämnt varit på sjukhuset och fått ytterligare en spruta i vänster öga. Men till skillnad mot för alla andra gånger så åkte jag hem med positiva besked :)

Om allt går som det ska så blir det bara en till spruta i vänster öga. Synen verkar nämligen börja stabilisera sig där. Dock med en synskärpa på cirka 40% men ändå :) så nu är det bara att hålla tummarna att det förblir så.

Gjorde även en annan bra upptäckt. Jag hade en synskärpa på nästan 80% med höger på avstånd och 100% på nära håll. Det kändes helt fantastiskt! Så bra har jag inte sett med höger öga det senaste halvåret.. Bara att hoppas på att det också förblir så!

Visst är det mycket tur som måste in här nu för min del, men man kan ju alltid hoppas på att turen har vänt ;)

För övrigt funderar jag på att bli gammalmodig och återgå till den heliga gamla dagboken. Har insett att jag inte riktigt känner mig bekväm med att skriva om mina innersta tankar och känslor här..

Det finns en risk att några känner att det är deras "fel" nu.. Men så är inte fallet!! Jag vill snarare tacka er för att ni ruskar om mig och får mig att inse vissa saker. Tolka mig inte fel nu, jag kommer fortsätta blogga, men jag kommer inte delge er ALLA mina innersta tankar :)

Puss & Kram
/Jessica

Bäbis


Ligger i soffan och vill se på nyheterna men icke.. TV4 är kaos just nu, inte ens fick vi se vädret. Snälla lägg ner! Victoria och Daniel har fått barn, ja.. Jättekul för dom men låt de vara ifred första dygnet åtminstone!

Det gör mig verkligen upprörd över hur vi, svenska befolkningen och svenska medier beter oss. Jag tycker att det är oförskämt och brist på respekt till Victoria och Daniel!

Om något skulle ha gått fel så skulle jag skylla det på "oss". Det är vi som beter oss som rovdjur ute på jakt. Vi ökar pressen till max för dom.

Varför kan vi inte bara låta dom få en dag ifred från all publicitet och all uppmärksamhet? Låta dom njuta av att vara nyblivna föräldrar. Nej istället är det viktigare att tillfredsställa våra egna behov.

Vi, svenska folket, borde skämmas!!

/Jessica

Godnatt


Känner mig helt slut, så nu blir det sängen för mig. Hoppas bara att man får en bättre sömn inatt :) imorgon är det sjukan som gäller, dags för en spruta i vänster öga igen...

Annars händer det inte så mycket i mitt liv, inget att skriva om här iaf... Förhoppningsvis är det inte långt kvar till flytt nu. Som jag längtar! Men längtar ändå mer till att bli frisk, få tillbaka orken och kunna börja träna igen :)

Kram och godnatt!

Skadeglädje

Sägs vara den enda sanna glädjen men... Jag har kommit fram till att det finns en bättre :) det måste ju bara vara den glädje man får när man får reda på att någon tror sig ha skadeglädje åt en men i själva verket så finns det ingenting att glädjas åt men de vet inte den personen om..

Haha ja jag vet, jag är elak. Jag har nu skadeglädje åt att de tror sig ha skadeglädje på min bekostnad. Fast då är det ju än dock skadeglädjen som är den sanna glädjen. Usch vad det här blev rörigt. Men huvudsaken är väl att jag själv förstår vad jag menar :)

Natti natti
/Jessica

Sjuk.

Jag vill inte vara sjuk, är less på att vara de nu! Men inte fan hjälper det, blir bara sämre och sämre :( mår jag så här imorgon kommer jag aldrig palla att jobba..

Snoret rinner som Niagarafallet, har ont i halsen och rethosta samtidigt som jag känner mig yr, fryser och huvudet vill sprängas på mig. Inge kul!

Förlåt nu blev det mycket klagande. Ska försöka stoppa i mig lite mat och c-vitaminer nu sedan ska jag dö på soffan resten av kvällen.

Mvh
/Jessica

Godmorgon

Vaknar av att min kära hund går på mig för att slutligen nå fram till min ansikte som hon sedan dränker med blöta pussar. Jag vet att många av er tycker att det är äckligt, men själv tycker jag att det är mysigt.

Kunde inte somna om så lika bra att kliva upp. Just nu intar jag en kopp kaffe och samlar mod till en långpromenad i -15 grader. Varför måste det vara så kallt? Jag älskar vintern, men dock inte kylan :p

Dagen är fullspäckad, dock inte kvällen. Kanske lika bra med en lugn myskväll då jag har blivit förkyld igen. Men man vet aldrig.. Mamma och pappa är i fjällen och lillebror ska bort ikväll så man är ju ensam hemma ;)

Puss & Kram
/Jessica

Fredagsmys

Efter jobbet köpte jag med mig pizza hem till mig och lillebror. Sedan blev det en powernap på maten för oss båda.

Därefter mötte vi upp S & T. Vi hyrde film och köpte sjuk mycket onyttigheter (så nu räcker det hela helgen). När filmen var slut tog de T på en kort promis innan de åkte hem. Tack tack!

Nu ligger jag helt utslagen på min madrass på golvet och ska sova. Blir en lång dag imorgon.

Puss och godnatt

2012-02-18

Vet inte vad jag tänkte med igår. Glömde ställa alarm. Vaknade av att pappa frågade "När ska du kliva upp?". Shit, jag som hatar att behöva stressa på morgonen..

Pga detta så blir det bara en liten update nu på morgonen.. Igår var en bra dag som avslutades med att jag blev bjuden på bio :) idag vaknar jag och inser att jag är förkyld, suck! Har inga planer för helgen än så det blir till att kurera sig.

Trevlig helg!
/Jessica

2012-02-16


Blev aldrig någon uppdatering igår, var alldeles för trött när jag kom hem. Efter jobbet åkte jag raka vägen på en Living and Room visning. Och jag föll verkligen för en sak. En rosa vispskål - I'm in love! Så den beställde jag ju naturligtvis :)

från Living and Room

Annars hände det inte så mycket spännande igår.. Idag däremot blir det bio efter jobbet, om jag får sluta lite tidigare dvs :p Sedan kommer jag nog att gå och lägga mig direkt. Vet inte vad som har hänt med mig men jag är verkligen död efter jag har jobbat. Måste ha några bakterier kvar i kroppen eller något.

Igår somnade jag prick 22.00 och vaknade idag med världens huvudvärk, ont i ögonen och ren och skär smärta i rygg och nacke. Kan inte min kropp sluta protestera för en dag bara, så jag slipper ha ont eller dyligt. Tyvärr dras humöret, orken och tålamodet ner när man inte mår toppen.. :(

Så det är tur att jag kan bli glad över små saker. Haha kommer på mig själv med ett leende på läpparna när jag tittar på bilden ovan :) Är den inte helt fantastisk?! Nej nu är det dags för morgonpromenaden. See ya!

/Jessica


Blommor och choklad...

...det är ju trots allt alla hjärtans-dag :) så så fick det bli, jag fick choklad av mina kära föräldrar och de fick blommor av mig.

Men jag bjöd även min nya kollega på lunch, min hund fick sin favoritmat och lillebror fick övningsköra med mig nu ikväll.

Det är med ett gott samvete jag nu tackar för mig och säger god natt.
Sov gott allesammans!


2012-02-14


Godmorgon!

Idag är det den berömda "Alla hjärtans-dag". Undra vem man ska uppvakta idag då?
Tindra behöver mat så det kanske får bli en sväng ut till Birsta efter jobbet och köpa en påse att överraska henne med :p Ni som känner mig vet att jag inte alls är ett stort fan av denna dag... Det är bara ett sätt för affärerna att tjäna pengar. Dessutom tycker jag inte att det visar på äkta kärlek att uppvakta en dag som denna. Att visa sin kärlek till någon spontant en "helt vanlig dag" tycker jag är mer värdefullt och ännu finare. Idag gör många det bara för att det är ett "måste" och på det sättet vill då inte jag bli uppvaktad iaf. Men det är klart, vi kan inte tycka lika allihopa och tur är väl det :)

Igår ringde min blivande hyresvärd och meddelade att jag tidigast kommer att få flytta in den 1 mars. Suck! Men å andra sidan är det ganska bra, jag sparar pengar och jag hinner komma igång med träningen igen. Man är ju lite sliten i kroppen efter att ha varit sjuk i 2 veckor så det får bli vila hela denna vecka..Tror även att den 1 mars kan bli ett bra datum eftersom det ska läggas en ny matta i köket och jag har själv tänkt hinna måla om, så då hinner jag med det innan helgen och kan börja flytta direkt på lördag morgon (3 mars). Har redan fått några frivilliga som ställer upp och hjälper mig. Men finns det fler så är ni välkommen!
Och för er som hjälper till väntar en överraskning ;)

Haha nu fick jag ett sms där det stod "Ha en bra dag! Kram mamma". Felet är bara att min mamma ligger fortfarande och sover. Dessutom var det inte från hennes nr. Bra att någon inte ens verkar har sitt barns nr inlagt i mobilen :p Nej nu ska jag fylla på kaffekoppen innan det är dags att göra sig klar för jobbet. Tror att detta också kommer att bli en fantastisk dag på jobbet! ;)


Puss & Kram
/Jessica


Underbara söndag.

Sådär ja, nu börjar man bli människa igen. Ska strax göra mig klar, gå en promenad med lilldamen i det underbara vädret, sedan blir det middag hos moster.

Kvällens planer blev inställd, men lika glad är jag för det. Det får bli en annan kväll istället och denna kväll blir det soffhäng framför tvn :)

För övrigt blir jag hela tiden påmind om vilka fantastiska människor jag har omkring mig. Det gör mig så otroligt glad!

Ha en fortsatt underbar söndag!
Puss & Kram
/Jessica

Bakis

Ja idag mår man som man förtjänar. Är sjukt bakis, men de var det värt. En fantastisk fest med en massa underbara människor :) och har jag inte världens snyggaste moster och lillebror så säg?! ;)

2012-02-11


Jag har sagt det förut och jag säger det igen.
Jag är en sån jävla klant ibland.
Skulle åka kl. 11 men glömde stoppa i motorvärmar sladden, bra jobbat!

Nu får jag ju vänta en bra stund innan jag kan åka.
Ska på stan och uträtta några ärenden inför kvällen men har egentligen ingen lust.
Har så sjukt ont i huvudet idag, inte bra inte bra..
Men förhoppningsvis har det släppt till ikväll för då blir det PARTY!!

Men nu har det ändå gått ca 20 min så kanske det är dags att göra sig klar
och gå ut och skrapa rutorna..
Ha en toppenfin lördag i det underbara vädret allihopa!


/Jessica


2012-02-10



Man kan ju undra vad jag gör vaken nu, framförallt eftersom jag inte kunde sova igår..
Så onödigt att vakna så här tidigt när man kan sova..
Även Tindra verkar vara pigg, hon ligger här på köksgolvet och
busar med sig själv, och Mimmi förståss ;)

Måste ju berätta att jag hade lite flyt igår.
Medans jag väntade på skjutsen till sjukhuset fick jag för mig att jag skulle provstarta bilen.
Jag gick jag ut med inställningen att behöva klättra in i bilen.
Men hör och häpna, efter att ha tinat låset på passagerarsidan så gick förardörren upp.
Och som grädde på moset startade bilen utan några som helst protester.

Det gick bra på sjukhuset. Sjukt mycket folk, både personal och patienter.
Men som den stamkund man är så fick jag sitta och vänta
utanför dörren till operationssalen. Fanns inga platser i väntrummet..
Och när jag sitter där kommer en sköterska förbi och hejjar glatt på mig "Hej, Jessica!".
Det känns fan lite illa att dem till och med minns mitt namn :p

Som sagt gick det bra på sjukhuset men jag fick en liten blödning.
Inte alls någon stor men tillräckligt stor för att jag ska störa mig på den.
Och än mindre kul känns det då man ska på 50-årsfest imorgon.
Men men, inte mycket jag kan göra åt saken, bara att gilla läget.

Om jag mot förmodan inte skulle skriva något mer,
eller om inte ni läser bloggen på ett tag så får jag önska er en trevlig helg!
Själv ser jag verkligen fram emot denna helg som har en del spännande att bjuda på.


Ha det gött!
/Jessica


Redan torsdag...


Jag hinner inte med känns det som, dagarna bara springer iväg.
Hur som är det torsdag idag och jag börjar må lite bättre :)
Har ju bara varit sjuk i 2 veckor nu...
Men jag tippar på att jag är tillbaka på jobbet redan på måndag.
Ska bli skönt att återfå lite rutiner och få börja träna igen.

Idag ska jag på sjukhuset och få en sprutai i höger öga, ÄNTLIGEN!
Sedan ikväll blir det bara till att sova..
Men innan sjukhuset har jag tänkt hinna med att städa lite här.
Mamma är och hjälper moster inför festen på lördag,
så jag tänkte vara snäll och städa lite här hemma nu när jag mår liiite bättre.

Men nu ringde fina S och ville komma förbi på en kaffe :)
Skriver mer imorgon när jag återfått synen..
Ha en fortsatt bra torsdag alla mina läsare!


/Jessica


Lördagens äventyr


Känner att jag måste dela med mig av min olycka och bjuda er på ett gott skratt.
Min bil har fått spader. Förardörren har gått i baklås eller nått.
Men det började redan i lördags..

Jag övertalade S att hon skulle följa med mig på äventyr.
Och nog bjöd dagen på äventyr alltid :)
Vi började med ett sjuuukt tråkigt besök på Erikshjälpen..
Därefter drog vi vidare på en loppis.
När vi skulle åka därifrån så gick det inte att låsa upp bilen.
Var ju cirka -30 grader ute så låset frös helt enkelt.

En snäll gammal man sjänkte oss en liten tändare i hopp om att det skulle fungera.
Då det inte hjälpte kom jag på att vi kunde prova bagagevägen.
S håller upp luckan och jag börjar klättra..
Då kommer nästa man och säger "jag har låsolja".
Jag klättrar ur (ni som känner mig vet att jag inte är speciellt
smidig så ni kan ju bara tänka er hur det såg ut).

Men tyvärr fungerade inte låsolja heller.
Så det blev att bege sig tillbaka till bagaget.
Fällde ner sätet, ålade mig in genom det lilla hålet och lyckades till slut få upp låset.
"Det här var ju mer spännande än loppis" säger plötsligt mannen och skrattar.
Haha tack tack, kul att man kan underhålla någon i alla fall.
Vi rullar vidare...

Blev några till stopp och på varje ställe fick vi genomgå samma procesedur.
S höll upp bakluckan medans smidiga Jessica fick klättra.
Men jag ångrar ingenting.

Det blev en dag fylld med både äventyr, skratt och en hel del fynd.
Bland annat införskaffade jag mig 2 köksstolar till nya lägenheten.
De ska dock kläs om så jag väntar med bilder tills jag gjort det.

Vart jag skulle komma är att det är något allvarligt fel på min bil.
Känns måttligt roligt att behöva klättra i och ur den via passagerarsidan.
Så om någon känner sig manad att fixa den åt mig så är ni mer är hjärtligt välkommen!


Puss & Kram
/Jessica


2012-02-08


Godmorgon!

Idag tog vi oss en sovmorgon. Vaknade inatt och tog värktabletter,
måste har varit dem som fick mig att sova lite längre imorse.
Men nu är man igång, ska snart ta en promenad med lilldamen min.

Annars idag blir det bara till att vila, soffläga och film.
Samt att jag förmodligen kommer att dö av längtan att få flytta.
Inte det att jag vill slippa mina underbara föräldrar
(de har verkligen har tagit hand om mig nu medans jag bott här)
utan för att för att få något eget, en egen vardag.

Men det enda som hindrar mig från att flytta nu är Giffarna.
Det är en giff-spelare som bor i lägenheten som jag ska flytta till.
Men eftersom de inte kan göra något själv så väntar jag nu på att de ska
få tag på en flytt- och en städfirma. Such!
Det tar ju sådan tid........

Men inom en snar framtid bor jag och T i en vindslägenhet.
Det är en liten 2:a på 45 kvm med perfekt läge.
Åh som jag längtar! Men innan det blir en flytt har jag tänkt måla om lite.
Var inte den fräschaste lägenheten jag varit i måste jag säga :p


Önskar att ni alla får en toppendag!
Puss & Kram
/Jessica


2012-02-07


Idag fyller min rynkfria moster 50 år. Så vi har varit där och ätit tårta nu ikväll.
Det var trevligt :) Dock var det inte lika trevligt att komma hem.
Möttes av en vettskrämd Tindra som inte kunde sluta skaka.
Jag tror att det spökar här, det måste det göra!!

Annars idag har jag varit på vårdcentralen igen och tagit fler prover.
Det är inga bakterier utan ett virus, så det är bara att härda ut.
Jag berättade även för lakaren om mina bulder i gommen och bakre delen av munnen.
"Syns dem?" frågade läkaren. "Ja det tror jag nog" svarade jag och gapade.
"JODÅ det gör dem" fick jag tillbaka då.
Haha härligt att man t.o.m. kan få en läkare att rygga tillbaka.

Så nu är jag sjukskriven en vecka, men troligtvis börjar jag jobba igen redan på måndag.
Tycker inte om att gå hemma, man blir ju så rastlös..
Nej nu ska jag dricka en kopp te och sedan krypa ner under täcket i soffan.
Kan ju inte sova i sängen nu när jag hostar så mycket.
Räcker med att man vaknar kl 5 på morgonen av att halsen VÄRKER.


Kram & godnatt!
/Jessica


Saker att ogilla.


Jag tycker verkligen inte om nya facebook. Och det har inte att göra med att det sker förändringar, utan för att det har blivit så j*vla segt. Går ju inte att göra någonting där längre.. Dessutom syns det inte när jag uppdaterar här på bloggen. Nej jag tycker helt enkelt inte om nya facebook.

Och min hemska förkyldning ska vi inte ens prata om. Går typ inte att sova då jag inte kan svälja mitt eget saliv. Har snart gått två veckor och jag blir inte bättre :( Jag har blåssor (känns som varbulder) i hela munnen, framförallt bak i gommen. Jag vill bli frisk nu!!!!!!

Ja eftersom jag redan verkar ha ramlat in på klagosången så kan jag ju lika gärna fortsätta klaga på några myndigheter. Vårdcentralen skulle återkomma med sjukintyg till mig igår, jag hörde ingenting ifrån dem. Adressändringen gjorde jag för 1,5 vecka sedan och har fortfarande inte fått några papper.

Nu kanske det låter som att jag är världens bitterfitta, men det är jag inte. Jag ser ljust på det mesta. Det är bara dessa saker som gör mig lite less just nu, men jag är verkligen inte bitter. Snarare tvärtom. Har ganska mycket flyt just nu, men det tänkte jag skriva om lite senare idag.


Puss å hej så länge!
/Jessica


2012-02-03


Ja så var det dags för en uppdatering igen då..
Var på sjukhuset i tisdags där de gjorde en undersökning av ögonen (främst höger).
De kom fram till att jag ska få sprutor intensivt i några månder,
för att de om mina ögon vill reagera på det.

Igår morse ringde jag till ögonmottagningen och berättade att jag blivit sämre i förkyldningen.
Dem tyckte ändå att jag skulle komma in och låta läkaren avgöra om jag skulle få en spruta.
Väl där blev jag hemskickad med antibiotikadroppar till båda ögonen.
De vill inte riskera en ögoninflamation då det kan göra att jag förlorar synen helt.

Gick även förbi apoteket för att se om de hade något mot mitt halsont/hosta.
Men de tyckte inte att jag skulle köpa något där utan att jag skulle kontakta vårdcentralen.
Sagt och gjort, var på vårdcentralen idag och tog några halsprover.
Blev hemskickad med beskedet att jag inte hade den typ av halsfluss som går att behandla.
"Det gör lika ont, men vi kan inte hjälpa dig".
Tackar!!

Så nu är jag hemma igen, knaprar tabletter och väntar på att bli frisk.
Så länge jag har värktabletter som verkar så känns det okej.
Men det är inte lika roligt att vakna av att svullnaden i halsen gör att man inte kan andas.
Snälla, snälla någon få slut på min förkyldning nu!

Dags att hjälpa mamma att hacka grönsaker.
Ikväll blir det tacos och till erfterrätt har jag gjort,
Salmiakpanacotta med hallonsås :)
Trevlig helg!


/Jessica


Jävla klant.


Är huvudet dumt får kroppen lida, brukar man säga.
Och visst stämmer det väl ganska bra ibland?!
Ja i alla fall gör det det för mig.

Idag har det gått 4 veckor, 4 veckor sedan jag grät mig till sömns.
Och inte kändes det som att jag var så sugen på att träffa dig just idag.
Men som sagt, är huvudet dumt får kroppen lida.
Jag och mitt förbaskade dåliga minne..

Men men, nu är det gjort. Tack snälla mamma som skjusade mig.
Är verkligen helt slut nu och jag riktigt längtar till min madrass på golvet.
Så det är väl lika bra att borsta tänderna och säga godnatt.

Sov sött mina vänner!
/Jessica


2012-02-01


God morgon!

Halsontet och hostan har jag fortfarande kvar trots att jag tror att jag överkonsumerade ingefära igår.. Känns som att jag gör något fel..
Någon som har något bra dunderrecept att delge sjuka lilla jag?

Måste verkligen bli lite friskare till imorgon för då ska jag få en spruta i ögat igen :)
Ja jag längtar faktiskt. Men om jag blir sjukare än jag var igår får jag ingen spruta så därav är jag i akut behov ett recept som fungerar!?!

Och i övrigt händer det inte så mycket, eftersom jag inte har någon röst så har jag blivit beordrad att stanna hemma från jobbet resten av veckan.
Så det blir väl mesta till att vila och kurera sig..

Jag skriver om det händer något spännande, skriver jag inte så vet ni att jag ligger i soffan, sippar på en kopp te och gör allt i min makt för att bli frisk igen.

Lots of love!
/Jessica


RSS 2.0