Nu Är Det Inte Många Timmar Kvar Till Helvetet Tar Fart!

och jag kan inte göra något annat än att hälsa mitt nya liv välkommen! Så just nu sitter jag här nyduschad och dricker ett glas rötjut, äter choklad och njuter av ledigheten. Lägenhet är nystädad, ljus tända överallt och Tindra sover, kan det bli bättre? JA!!!! Jag ska bara måla naglarna och invänta trevligt sällskap så är mitt liv fulländat sen :)
   
I helgen har jag inte haft tid att göra så mycket, i fredags sov min lillebror här, sen blev det mest plugg igår + lite mys och sen har HELA dagen idag gått åt till att plugga. Men nu är jag äntligen klar med rapport-helvetet och jag behöver inte ha med den att göra nå mer, om jag inte får komplettering dvs.
  
Ja som sagt, imorgon börjar mitt nya liv. Fast bara i 10 veckor, sen kommer allt återgå till det normala. Fast vadå bara 10 veckor, det är ju ändå 2,5 månad *suck* Med andra ord börjar min praktik imorgon och därmed försvinner mitt privatliv. Känns som att jag inte kommer att ha tid med nått annat, alltså värre än i normala fall.
  
Tindra!
Jag hoppas att du kan förlåta matte för att hon kommer vara väldigt tråkig nu en period och jag hoppas verkligen inte att du deppar ihop för det. Älskar dig så oerhört mycket och det gör ont i mig när jag tänker på att jag inte kommer att ha så mycket tid för dig nu. Jag lovar att du ska få min uppmärksamhet i varje vaket tillstånd nu jag är hemma!
  
/Busy woman

If I Was A Rich Girl!

Så skulle jag be Sundsvalls kommun fara åt h**vete och sen skulle jag åka iväg och göra min praktik någon annanstans. L gav mig tipset att fixa en rik kille lite fort så jag har någon som kan betala mina räkningar medans jag drar iväg och gör praktiken där jag vill. Sagt och gjort, jag spanade in en kille som kom in för att lösa in en vinstlott, men efter att ha bytt ut lotten ett antal gånger och sedan stå där tomhänt så var han inte så intressant längre. Fast å andra sidan va han nog liiiiite för ung för min del.

/Hon som älskar skolan för tillfället och inte vill gå ut på praktik

HaHaHaHaHaHaHaHaHa!!!

Ja vad säger man?! Skratta, njut och gör narr av mig bara!

...

/Glamour drottningen

Stackars Mattes Lilla Älskling, När Skall Du Få Bli Bra Egentligen?!

Jahopp.. Då var det här helgen över. Lite tråkigt kan man tycka, men rätt skönt på det sättet att det är måndag och äntligen får man börja vara nyttig igen, för usch vad jag o D ha varit onyttiga i helgen. Haha fortsätter det så här så kommer jag väga 10 kg mer till sommaren, istället för 5 kg mindre.

Det ringde precis från djurkliniken, Tindra är INTE allergisk. Frågan är då bara vad som är fel på henne.. Hm ja nu ska jag iaf börja ge henne kortison och hoppas på att det blir bättre. Men det är nästan så att jag hoppas att det inte blir det för jag vill ju inte behöva hålla på att ge henne det resten av livet. Ja menar hur bra kan de vara?!

Usch usch, nu är det mindre än en timme innan jag börjar skolan. Ingen rolig dag det här, kommer inte få slapna av förrän kl 22 ikväll då jag går i skolan hela dagen och sen raka vägen till jobbet. När ska man egentligen få den där "egen tiden" som alla pratar om?! Den dagen ser jag fram emot, den dagen kommer bli stor, den dagen kommer jag att vara riktigt lycklig!

/Jecka

Oh La La La ~ Det Här Måste Vi Ju Fira!

Här sitter jag, rak i ryggen, håller in magen, trycker ut brösten och plutar med läpparna. Ja jag ser sådär förbannat snygg ut som bara jag kan göra. Kommer bli en bra dag det här, det känner jag på mig.

Haha eller hur var det egentligen? Mjukisbyxorna är fortfarande på och det kommer dom förbli ett antal timmar till, idag blir det plugg hela dagen - boring! Tur att J gjorde en sån härlig spellista igår som jag kan poppa hela dagen. Ikväll blir det jobb, jobb som jag faktiskt ser fram emot. Kul kul! För övrigt så jobbar jag 5 dar i streck nu, kanske inte lika kul :p

Tack min underbara girls för igår förresten, alltid lika trevligt att mysa med er! Men vi måste bli bättre på detta, det är ju inte så ofta som vi drar ihop en ladies night lixom. Nä dags för ändring på det tycker jag!

För övrigt har jag fått nys om att jag har en hemlig beundrare som tydligen spanar på mig via min blogg - det känns både roligt och spännande. Undra när den där coola killen ska våga sig fram och bjuda mig på en bio-dejt egentligen... Ja eftersom du förmodligen kommer att läsa detta så vet du nu att jag väntar på dig.

/Snygg_Brutta_86

Går Det Bra Här? Nä Det Verkar Inte Gå Så Bra!

Igår kom JJ & M på besök, kul! Värsta glada lilla skitunge han blivit :) Sen blev det film hos D, The Ugly Truth, rätt rolig faktiskt. Men Tindris fick stanna hemma då hon hårar och mjällar som aldrig förr. Hmm undra vad de kan bero på, hoppas att det är så det ska vara nu från början av behandlingen så att det inte blivit värre.. Får ju förhoppningsvis svar på blodprovet imorgon.

Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska dricka vin, surra skit och sjunga singstar. Det kommer bli hur mysigt som hellst! Men först ska O komma och låna Tindra och jag ska passa på att dammsuga och så måste jag även hinna plugga lite innan, haha så med andra ord kanske det är dags att sätta igång med plugget typ nu.

Nej nu hade ja inte så mycket annat att skriva om.
På återseende!

/Den blivande vin kärringen och singstar drottningen

I'd Heard About You Before, I Wanted To Know Some More, And Now I Know What They Mean, You're A Love Machine!

Jo då sitter man här och äter delar av gårdagens efterrätt till frukost - hallon och vispad grädde - jummie! Undra vad man ska hitta på idag då. Eller den här veckan rättare sagt. Går bara i skolan imorgon, fast å andra sidan jobbar jag 5 dagar den här veckan. Nä det får tiden utvisa, kanske ska passa på att plugga lite ;p Ska iaf avsätta en dag den här veckan till att umgås och skvallra med JJ och mysa och gosa med lilla M.

Måste även skryta om att jag igår spöade sm-mästaren i singstar med 2000 poäng, inte illa pinkat de ;) Dock kommer jag inte ihåg på vilken låt det var, J hjälp mig, jag tror att mitt minne sviker lite från igår. Så ja det var en trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och lite vin igår, tack allesammans för det! Nä kanske dags att ta tag i disken........ Hörs då!

Sommaren 2009



/Blivande em-mästare i singstar

Hahaha I Remember!

Hahaha hittade några riktigt gamla bilder som jag bara MÅSTE bjuda på! Fast egentligen är det sådana som man borde gömma lång in i datorn där ingen hittar dom eller helt enkelt bara radera dom :p  

      

fulatjejer.com

fulatjejer2.com

Usch vilka groteska bilder! Fy fan A, såg vi verkligen ut så där på den tiden eller fulade vi oss bara kanske? Haha..?!

/Flikka_17_År

Snart Är Det Lördag Igen!

Ojoj vad fort denna vecka har gått och vad har hänt då? Jo hälsodagen har äntligen blivit avklarad och en nöjd liten projektledare har blivit sedd i media, haha eller ja iaf dagbladet (http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.1783967). Jag har kuggat en tenta för första gången, klarade däremot den lilla tentan, precis på ett 0,5p :) Undra när det blir omtenta då, som tur är så va jag inte den enda så jag slipper sitta själv och plugga.

Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar, jag och lillebror sitter framför varsin dator inne på kontoret och nördar, han med hörlurarna på och jag med en kaffekopp i handen. Är riktigt mätt nu, ha nyss vräkt i mig massa tacos. Skulle vilja åka till Birsta, nån som är sugen på att köra mig? Jag har nämligen ingen bil med mig och dessutom drach jag och A en öl tidigare så jag törs inte köra nu.

Ikväll blir det förmodligen lite vin och mys bara, imorgon däremot har A fest, haha undra vad det ska innebära för tokigheter..? Fast jag lär ju vara helt slut i kroppen imorgon, har skottat min stor balkong idag + balkongen i trapphuset som för övrigt inte blivit skottad på hela vintern. Haha det gick inte ens att öppna dörren, jag fick pressa mig ut genom en glipa på ca 15 cm, tur att jag inte hade hunnit äta tacos än då :p

Tänkte att jag skulle bjuda på denna fantastiskt snygga bild på mig som ändå halva Sundsvall redan sett idag..

Hälsodagen 100204



/Frukt-Donnan

 

I Like To Move It, Move It!

Jo de va ju Dalgatan och kaffe som gäller idag också, dock jobbar J så just nu är det bara jag och Tindra i denna mysiga, tok sköna och trivsamma lägenhet.

Fattar förresten inte hur diskhögen kan växa så fort trots att jag typ inte lagar nå mat, hmm.... Måste vara alla mina gäster (läs inneboende) som skitar ner. Nej, nästa gång nån kommer skall jag inte låta denna lämna lägenheten förrän denne har diskat undan ALLT! Och nä självklart kommer jag diska undan allt nu innan första besöket så att inte den får ta hela den STORA högen.

Men just nu är diskstället fullt så jag passar på att skriva några rader, sedan ska jag ta en brottningsmatch med Tindris in i duschen i väntan på att få fortsätta diska. Jippi. Ikväll blir det tidig sänggång då ja ska upp tidigt imorgon, men först blir det förmodligen en promenad med Tindra och D.

/Gloria
RSS 2.0