Update Från Kerstin Som Vakten Älskar Att Tracka!

Här sitter lilla jag i min ensamhet och suger på en snus och dricker päron lättdryck, fast de är då inte fy skam ska jag berätta för er. Min bästis ligger för närvarande och sover, ska snart gå och hoppa på henne och kanske ge henne en puss och fråga om hon vill att jag ska bjuda henne på lunch (m.a.o. lägga upp maten på en tallrik och värma den i micron).

Senare blir det en promenad bort till skidshopen och hoppas på att de har rea, blir nog även en sväng in på inredningsbutiken, har ju lovat frugan att köpa med mig en kärleksgåva hem till henne ;) Sedan ska vi skaka rumpan en sista gång på afterskin, dock i nyktert tillstånd, om alkoholen gått ur kroppen tills dess dvs. <efter det ska jag och min bästis ha det mysigt i bastun och leka spa innan det är dags att packa ihop detta äventyrs kvarlevor och bege oss hem till snöstormen.

På återseende, om vi inte kör åt helvete på vägen hem :p

/Kerstin

Jag Kunde Ju För Fan Inte Ens Skita!

Här kommer äntligen den efterlängtade updaten från Vemdalen.
Fy fan vilket äventyr. Mycket bajs och lite spya men än så länge lever vi.

Peter, Jocke, Anders, Micke, Oscar, Petter, Andreas, men va fan heter du? Äh jag kallar dig för Benny. Men ska man ta det som en komplimang när en Benny tror att man är 34 år, gift och två barns mamma, haha halva inne. Eller? Fast kanske hellre det än att vara lika Anna Book fast mycket sötare ;)

Men för att dra en lång historia kort så inleder vi varje dag med att tvinga i oss en mellis och några shotar sen sticker vi bort på afterskin för att skaka våra små rumpor. Sen blir det några bira i bastun och sen förfest i husvagnen med massa gamla godingar. Sen styr vi våra steg mot hotellet och röjer i schlagerbaren innan det är dags för att besöka den sjukare efterfesten efter den andra :p

Topp 5 
1. Elena drar minst 30 vurpor på 1 km
2. Jag kunde för fan inte ens skita utan el, men de enda dom kunde erbjuda oss va en micro att värma maten i
3. Första gången på 5 år som vi får visa leg och kommentaren från vakten var "Fan va gammal ni är"
4. Bastuar på en efterfest utan att bastun är på
5. Peter, Jocke, Anders, Micke, Oscar, Petter, Andreas, äh jag vet fan inte vad han heter (haha och dom var kompisar)

Vi ses i dimman!
/Kerstin & Kerstin

Ohh Sugar Pie Honey Bunch, You Know That I Love You!

Tack J för att du ställer upp för mig i vått & torrt. Jag menar vem skulle komma hem till ett vrak som ligger under täcket i soffan med cheeseballs, pasta med skinka och bladspenat (fast de va du som åt de), 2 st dubbelnougat, dragster 3000, ölkorv, mumsmums, trocca och cola light? Allt jag behövde stå för var kaffe och Smala Sussie ;) Fy fan vad vi vräkte, men ibland är det tillåtet att tröstäta lite.

Haha det ringde nyss en försäljare som vill sälja på mig bantningsmedel.  J de va inte snällt av dig att ringa och säga att jag hade gått upp 2,5 kg igår och att jag behövde tabletter för att få bort dom snabbt.. Okej att det är sant, men jag menar kom igen, det angår väl ingen annan? Btw ska jag snart ut och promenera med min chef, så de så..

/J

Fem Dagar Kvar.....!

Tjoho!

Här sitter man nu, fast utan kaffe och utan J. Lite tragiskt känns det faktiskt. Fast Tindra är ju iaf med mig, hon ligger här i sitt nya rum och gnager på ett super smaskigt litet ben - nöjd tjej! Ja det är sant, jag har nu gjort iordning den lilla alkoven i köket till ett rum åt henne, jätte mysigt blev det, måste bara hänga upp en hylla och en tavla så är allt klart.

I övrigt så är det nedräkning på hög nivå nu, endast 5 dagar kvar till den första årliga resan, shit vad jag längtar nu. Jag och E va även på en shoppingrunda tidigare ikväll för att införskaffa oss lite nya party kläder. Dock blev det endast ett par nya jeans till mig och papperstallrikar, plastglas och plastbestick för att skippa disken till veckan :)

Kanske ska ta och försöka komma i säng i tid ikväll, har skola hela dagen imorgon..... *huvudvärk* Haha.. Nä nu blir det en varm dusch och sen ska jag krya upp i soffan med en bok. Men hör och häpna, det blir inte en skolbok, hihi det blir en bok som jag ska läsa i jobbet däremot. :p

/J

Om Du Vill Så Kan Jag Smuggla Sprit!

Haha såg nu att jag igår hade skrivit som att jag satt och drack sprit, så var det naturligtvis inte. Kaffe givetvis! Eller ja iaf den tiden på dygnet. Även att igår när en klasskompis konstaterade att jag skulle jobba igår kväll och inte skulle ut och tentafesta så sa han "Om du vill så kan jag smuggla sprit till jobbet ditt". Haha jag menar det är ju väldigt lyckat då man jobbar drog förebyggande. Smart M.

Idag blir det jobb igen, dock bara ett kort pass, men först ska jag ut och göra Birsta på en timme, undra hur jag ska hinna det? Prioritering! Sen ikväll blir det förhoppningsvis bara en lugn kväll med lite myspys. Tindra fick btw ett ben för första gången på en månad förut, oj vad hon slukade det fort. Stackars mattes älskling som inte fått äta sina kära ben än som hon fick i julklapp, men snart så gumman. Nä usch vad klockan går fort, jalla jalla.

/J

Hhhasck - Den Vanligaste Dödsorsken!

Jahopp så sitter man på Dalgatan, dricker och har ångest, men inte den vanliga ångesten som man ändå kan skratta åt utan nu är det tenta ångesten som hägrar. Jag brukar ju aldrig få ångest över såna här saker, men nu tror jag faktiskt att jag ha det för att jag verkligen inte ha pluggat, eller så börjar jag helt enkelt bli gammal :p Ikväll blir det till att jobba, härligt, få komma bort från lägenheten men även från skolan. Hoppas att det händer lite ikväll bara så att man inte behöver räkna timmarna......

Igår fortsatte jag med mitt lilla skönhetsingrepp på näsan btw, så nu börjar ja för övrigt bli lite svart på näsan. Efter mitt besök på Relax möttes jag av en fortfarande full J som inte hade någon röst kvar och ändå försökte berätta om sin kväll i storstaden, nä jag är inte alls avundsjuk! Efter några timmars sömn övergick hennes fullhet till slitenhet, sjuk sliten va hon den stackars flikkan. Så med andra ord fick jag inte så mycket pluggat igår och om man ska räkna ut oddskvoten på hur stor chans det är att jag kommer att klara tentan idag så ligger jag på underrisk. Fan det första jag fick göra imorse var att torka spya, m.a.o. är det inte min dag idag.

Wish me good luck!

/J

When I Think About You I Touch Myself!

I don't want anybody else. When I think about you. I touch myself. I don't want anybody else. Oh no, oh no, oh no.. Shit jag åkte på spö igår på singstar sm - illa. Men då jag ägde på schlager så borde jag ändå vara värdig nog att få följa med till em. 

I övrigt ha det inte hänt så mycket i helgen. Har pluggat liiiite. Köpt en soffa som var trasig så jag får den nya på onsdag. Någon som vill köpa min gamla soffa billigt? Sen har jag skaffat mig ett öppet förhållande med min kära distanssambo. Vilket ju känns jävligt bra då hon aldrig sover här.

Igår var det meningen att vi skulle åka pulka, men vi sköt på det till nu i veckan, vilket för övrigt måste bli imorgon, då J sticker till sthlm utan mig på onsdag och sen jobbar hon torsdag och vi båda jobbar fredag och lördag. Fast jag tror att vi har ändrat oss, det blir inte pulka, det blir nog madrass :)

Nä nu kanske det är dags att plugga lite, ha ju ändå dubbeltenta på fredag. Usch jag kommer inte klara det, haha jag har knappt öppnat böckerna. Men men, jag får skylla mig själv helt enkelt. Fast å andra sidan är det då det brukar gå som bäst för mig.

Då J vägrar svara och berätta hur jag ska göra för att dela en låt så får jag helt enkelt bara ge er länken. Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=RMaPOpAKQMQ

/J

Tjabba, Tjena, Hallå Farbror Låtsas Blå!

Dalgatan - update!

Just nu sitter som vanligt jag och J vid köksbordet och dricker kaffe. Dock ska hon snart svika mig o dra till N. Undra vad man ska hitta på dårå. Kanske borde ta och käka nått och sen ta en dusch o vänta på bättre tider. Händer inte mycket här nu. Eller ja det beror på hur man ser det, självklart är det mycket skratt och spejzning som vanligt, men inget utöver det.

Kanske ska gå in på funplanet.se och ragga lite, se om man kan hitta nått lammkött. Eller så får jag helt enkelt dö i soffan till nån film ikväll som vanligt. Nyktert blir det iaf, om inte J lyckas lura i mig ett glas rötjut innan hon drar. Nä nu ska jag ta och vara social igen. Skaka rumpan åt mig ikväll alla ni som ska ut och röjja!

/*rollergirl_86*

One Week Ago - skratten ekar fortfarande!

Jaha då sitter man här vid köksbordet i lägenheten på Dalgatan med en kopp kaffe, det enda som saknas är J. Fan saknar dig lite, ha ju lixom blivit van med nån som öppnar dörren, skriker hallå, går in i köket sätter på vattenkokaren och går sedan raka vägen till toaletten. Men de är väl kanske bara idag jag måste vara utan dig, kan ju alltid hoppas på att du kommer imorgon igen!


Shit va sjukt kallt det är ute, mer än 20 minus. Tur att jag har en pappa som är räddare i nöden och lyckas komma körandes när jag va på väg hem förut på lunchen och så snäll att han kom tillbaka sen och körde ner mig till skolan :) Han tänkte även skjutsa hem mig, men pga J så glömde jag bort det och gick istället, sen ringde pappa när jag typ va hemma. Söt!


Min mamma har för övrigt skaffat facebook
, haha. Även att hon lade ut bilder på mig när jag är full det första hon gjorde, schysst mami! Nu väntar jag bara på att hon ska skaffa blogg. Ska snart ta och åka hem en sväng till mina föräldrar så jag får väl se om hon är redo för blogg redan idag, eller så kanske hon bara nöjer sig med att läsa min. Nä nu ska ja ta o ringa E och se om hon ska med o hälsa på mamma och pappa eller om jag ska plocka upp henne efter jag varit där.

/J

Dressed For Success!

Fuck då blev min Stockholmsresa ner till M inställd. Undra vad man ska hitta på i helgen istället. Hade ju varit sjukt kul att få träffa den karln, va ju ett tag sen sist, men men. Får hoppas på att han kommer upp hit snart istället!

Ikväll är det klackarna i taket som gäller, Jenny är på och ha precis börjat styra peppmusiken - ItaloBrothers. Ikväll blir det åka av. Dock måste jag upp till skolan imorgon, men va är det man brukar säga, den dagen den sorgen?! ;)

Fy och usch vad jag börjar längta till fjällen nu, börjar känna mig riktigt taggad. Fy fan va kul vi kommer att ha i år E, jag känner det på mig. Minst 2 förfester och 2 efterfester är ett MÅSTE!

/J

Min hund är inte känd för att ha dålig andedräkt!

Efter dagens första promenad sitter jag nu här med en macka (kan bli två eller fler) och en kopp kaffe och väntar på att få upp värmen igen. Jag har även precis konstaterat att det måste vara något allvarligt fel på mina grannar, eller ja iaf någon av dem. På tisdagar töms nämligen soporna och varje tisdag morgon är det någon som bär ut typ fem påsar och ställer bredvid tunnan, vilket resulterar i att de står kvar där efter tömning (mysigt, undra hur länge de påsarna stått inne i dennes lägenhet och luktat?).

Dock är det inte de som är själva problemet, problemet är att det alltid lyckas ramla ur något ur dessa påsar och då jag har en hund som älskar att äta allt äckligt som ligger på backen så lyckades ju hon naturligtvis ta något idag också när jag skulle städa till där ute och ställa tillbaka tunnan. Saken är bara det att hon måste typ ha fått i sig en hel vitlöksklyfta eller något för usch och fy vad äckligt hon luktar, hon verkligen STINKER! För övrigt vill jag inte veta hur hennes mage kommer att reagera på detta, men det märker vi nog snart..

/J

Min dröm kille..!

För en inte allt för lång tid sedan funderade jag allvarligt på att bli lesbisk, jag är så förbannat less på att alla killar man träffar/är tillsammans med är otrogen mot än. Dock fick jag häromdagen höra talas om en tjej som hånglade upp sin pojkväns bästa kompis och gav honom en kärlesförklaring. Detta måste ju betyda att tjejer är precis lika jävliga. Nä den dag jag träffar en kille som inte är otrogen så ska jag fan gifta mig med den karln!

/J

Nytt år - nya tag!

Tänkte inviga det nya året med att radera alla andra år och skaffa mig en ny blogg. En student som nyligen har blivit singel och som nyss har flyttat till dalgatan, va säger man? Allt kan hända, därav namnet på min nya blogg. Hoppas att du kommer få en fortsatt trevlig läsning här..!

Btw, fan va många det är som blir singel nu.. S.I. ringde mig nyss och undrade om jag visste om någon lägenhet, hon hade tydligen separerat från killen. Ja antingen blir man singel eller så skaffar man barn. Tror inte att ja ha speciellt många kompisar som har förhållande utan barn just nu.

/J

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0