En Bra Dag.

Tjoho! Idag är en bra dag! En dag som börjar otroligt bra och jag tror nog att den kommer att fortsätta lika bra :)

Har nyss fått reda på att jag klarade hemtentan, med stora marginal dessutom, hihi.. Men det är bara en av anledningarna.. Jag måste ju även erkänna att vakna upp med en snygging bredvid sig i sängen inte skadar för att bli på toppen humör ;)

Nu sitter jag iaf på skolan, dags att köra igång med uppsatserna. Tänk va tiden gått fort, redan har jag avklarat att läsa dubbelt i 10 veckor = 10 veckor kvar. Om 10 veckor är jag alltså klar i skolan för gott (om jag vill), om 10 veckor tar jag examen!

Ja tänk att så lite kan få en på så bra humör.
Önskar alla en lika bra dag som jag känner på mig att jag kommer att få!

Puss puss

Nykär?!

Igår kom D äntligen hem efter att ha varit bortrest i 16 dagar. Så himla underbart det känns att ha honom hemma igen, jag tror nästan att jag är lite smått nykär ;) Just nu är han på jobbet och jag längtar redan efter honom.

Själv borde jag plugga och det ska jag strax ta att göra också. Tänkte börja med en mjukstart idag, vilket innebär att jag ska plugga fram till lunch sen får det räcka för idag :p Tänkte även försöka hitta någon att lunchdetja med på stan sen.. Och kanske gå på en liten shoppingrunda.

Skulle även behöva betala jackan som jag hade köpt åt D medans han va bortrest.. Så ja.. Får helt enkelt bli en sväng på stan sen. Hihi jag fick också lite saker igår när min snygging kom hem, hihi.. 2 plånböcker och 2 klockor, tack :D

Nä dags att dricka lite kaffe och plugga då kanske?! Längtar till ikväll!


Puss & Kram

En snabbis!

Detta blir bara en snabb uppdatering, ha mycket för mig idag. Ha nyss varit hos Eva och klippt och färgat håret, blev jätte nöjd verkligen :) Tack Eva! Sen ha jag varit och handlat lite mat och annat smått och gott. Nu är jag hemma en snabbis innan jobbet kallar.. Så jag tänkte hinna röja här hemma innan jag börjar.

Ikväll när jag slutar ska jag åka till tågstationen och hämta min älskling, hihi. Det här lär bli min längsta dag på jobbet någonsin. Men det gör faktiskt ingenting för dels är jag på väldigt bra humör idag, dels så trivs jag oerhört bra på mitt jobb och dels så ha jag något att se framemot. Den som väntar på nått gott ;)

Byebye

24h kvar...

Ja nu är det knappt 24 timmar kvar till jag får gosa in mig i famnen på min underbara pojkvän. Åh vad jag längtar! Ska bli så hilma skönt att ha honom hemma igen. Är 15 dagar sedan han åkte nu, vilket känns som minst det dubbla. Hoppas att vi båda ha lärt oss nu att vi inte pallar att vara ifrån varandra så länge och inte upprepar det.

Igår skulle vi ha tjejkväll här jag och M med middag, vin och singstar. Det blev det också, bara det att plötsligt vad det sex killar här också :p Var iaf en trevlig kväll trots att minnet sviker av och till. Haha fattar inte hur det går ihop eftersom jag inte drack speciellt mycket och inte heller är jag så jätte jätte bakis idag :p

Idag har jag lyckats tvätta trots att min kropp bara skriker efter sömn. Ha även varit och käkat pizza med M, sedan köpte vi godis och gick hem hit och har degat i soffan till nu typ. Så jäkla skönt med en slappardag! Imorgon blir det ändring på det. Har lite saker jag vill ordna med innan jobbet och innan D kommer hem, samt att jag ska klippa och färga håret imorgon :D

Dags att hoppa i duschen och sedan krypa ner under täcket och mysa med min godispåse kanske?!


Puss & Godnatt

Redo För Party!

Eller ja teoretiskt iaf. Jag har precis varit och ändrat tvättiden imorgon från kl 7.00 till 13.00 istället. Jag lämnade in den där förbaskade sociologi uppgiften inatt kl 1, en timme sent, men det ska väl inte spela någon roll. Men jag måste ju säga att de va mitt sämsta arbete någonsin, jag läste inte ens igenom det innan jag skickade in för då skulle jag bara ha fått ångest :p Så nu är det bara att vänta och se hur det går.

Så vad gör jag vaken nu kan man ju fråga sig, satt ju och pluggade i 12 timmar totalt igår och somnade inte förrän närmare 2 inatt. Jag borde sova! Vet inte vad de beror på, kanske ha inte stressen släppt än.. Idag ska jag och E och T till mina föräldrar och käka våfflor, hihi det ska bli så gott! Sedan tänkte jag dra ut en sväng till Birsta och spendera lönen, dock inte lika roligt som det låter, kommer mest bli mat.. Men man kanske kan få unna sig nått litet iaf?! ;)

Nä nu ska jag ta och stoppa i mig frukosten och sen ta och röja upp lite, blir förmodligen tjejkväll med middag och vin här ikväll så för att slippa stressa med de sen är det lika bra att göra det på en gång. Och även om det inte skulle bli av så har jag ju då en halvstädad lägenhet, vilket skulle vara skönt! Storstädning står på schemat imorgon så det blir ju lite lättare då.


Trevlig helg!

Mmm Snickers

Jag vet inte vad som har tagit åt mig men jag ha fått en nojja på snickers. Är typ inte sugen på något annat. Jag som aldrig brukar ha problem att äta är inte hungrig längre. Bara sugen på snickers... Mm - det här är sjukt!

Jag har bara ätit en idag och nu ha jag inga fler hemma så det får helt enkelt vara bra nu. Måste ändå lägga av med denna ovana innan D kommer hem och kommer på mig :p

Idag har jag i alla fall pluggat på bra trots många pauser men chatt, sms, telefonprat, boka tvättid, laga lunch, äta lunch och kolla på tv, långpromenad osv. Och nu är det dags för en paus till, men denna gång ska jag lägga mig och ta en powernap, dock blir det till att läsa en stund innan..

Ha en fortsatt toppen fredag!

Puss & Kram

Tänk Vad Glad Man Kan Bli...

...för så lite. Men för mig är det inte lite att få reda på att mamma ska bjuda på våfflor till lunch imorgon och att D skickar sms och berättar att han köpt något till mig. Det är sånt jag uppskattar mest och det är sånt som kan förgylla ens dag!

Nu ha ja precis duschat och käkat frukost, ska bara dricka upp kaffet sen blir det en promenad med Tindra innan det är dags att sätta igång med dagens pluggande, vilket jag ser fram emot för en gångs skull :)

Kanske det kan bero på att jag känner mig på bra humör plus att det stod så här i mitt horoskop idag: Du ger dig i kast med något du vid ett tidigare tillfälle gått bet på, och den här gången tycks du bli mer lyckosam. Det låter väl lovande?!


Ha en bra dag!

Jag Är Trött!

Hm.. Va knepigt att jag är trött redan nu tänker jag och kollar på klockan. Haha den är 21.45 och den här veckan har jag somnat mellan 22.00 pch 22.30 varje dag. Inte konstigt att Jessica är trött nu då med tanke på att jag klev upp 6 imorse sen ha ja suttit i skolan 9-16. Sedan hem och pluggat och nu ha ja nyss kommit hem efter att ha solat och varit på kvällspromenad med Tindra.. Riktigt avslappnande!

Ja kanske det är dags att gå och lägga sig då. Men annars kan jag tycka att det är rätt så mysigt att sitta här ensam i mörkret och lyssna på dansbandskväll på RadioGuld. Haha trött_tjej_86! Nu är det iaf bara 4 dygn kvar tills D kommer hem, jippi jag ser ljuset i tunneln! Och det känns så fantastiskt bra! Nu gäller det bara att ha energi och hjärnan med sig imorgon så att jag hinner klart med uppgiften som ska vara inne kl. 23.59..


Puss & Godnatt!

Vem Va Det?!

En uppenbarelse kom till mig när jag va på toa. Nägon har stulit mitt engagemang. Vill denna Någon vara vänlig att lämna tillbaka det?
  

Vad Är Det Som Är Fel?

Börjar fundera på om någon smyger in här på morgonen och stoppar antidepressiva i mitt morgonkaffe eller nått. Jag känner mig verkligen helt tom. Inte glad, inte ledsen, inte nått känner jag mig, bara tom... Nått måste vara fel, det är nått som inte stämmer.

Ingenting känns kul, bara småjobbigt och som att jag måste. Känns inte som att jag gör något för att det är kul, verkligen ingenting, bara måsten. Finns inget att se fram emot, bara måsten.


Why?

Godis!!!

Den som kommer förbi med lite plugg godis till mig skulle jag uppskatta lite extra idag! Shit jag fattar inte vad som hänt med mig, är verkligen inte det minsta motiverad att plugga. Och inte ens pressen som jag har nu hjälper mig, vilket den annars brukar göra. Tror faktiskt att det är litteraturens fel, den är så fruktansvärt tråkig och ointressant och jag fattar noll av den. Ämnet är roligt! De andra böckerna är intressanta, men den bok som PM:et ska bygga på klarar jag bara inte av!

Hur som så ha min hund stängt in sig på toa, jag tror att hon inte gillar mattes energi just nu och har därmed bestämt sig för att bosätta sig inne i badrummet tills jag är klar med detta helvetesarbete. Dock tvivlar jag på att jag kommer att bli klar i tid. Känns som att jag även kommer att behöva ägna min lediga helg till den. Vilket gör mig ännu mer less eftersom jag egentligen har planerat att göra annat då.. Tycker inte om mitt liv just nu!


/Missnöjd flicka

Känslor

Jag tycker inte om känslor, inte idag. Varför ska man ha känslor för? Alltså flera känslor samtidigt... De är ju bara förvirrande. Gah jag blir tokig! Varför kan man inte bara stänga av? Värst är nog att man inte riktigt vet vad man ska känna.. 

Ska man lyssna till magen, hjärnan eller hjärtat när de säger olika saker? Är det någon som kan berätta det för mig? Det bara snurrar i huvudet, i kroppen på mig.

Nu är det i alla fall dags att hoppa i duschen innan man ska dricka vin och sjunga singstar. Tur att det finns folk som gör allt för att få en på bra humör :) Det är riktiga vänner det, tack!

/Förvirrad_flicka_86

Pyttipanna ala matte och mormor...

Jag ha alltid sagt att jag har svårt att få T att äta, men nu ni ha jag (läs mamma) kommit på det. Hon tycker inte om det hon får helt enkelt. Nu ha hon ätit med stor aptit i flera dagar sedan vi provade att ge henne en hemmagjord pyttipanna med potatis, korv och torrfoder. Skulle säkert funka om jag blandade ner lite annat nytt och spännande också. Men det känns riktigt skönt att hon börjar bli lite gladare i maten nu :)

Själv ha ja ingen lust att plugga längre, jag vill göra något roligt! Dricka vin och sjunga singstar typ. Eller ta en långpromenad, träffa folk, ja vad som hellst. Börjar bli sjukt sällskapssjuk nu! Men men ska försöka plugga vidare en stund till och skriva åtminstone en sida till idag så kan jag kanske få vara ledig och göra något roligt ikväll istället.


Puss hej!

Godmorgon!

Ha nyss varit på morgonpromenad med Tindra. Det är 9,3 grader ute, härligt! Dock är det en massa slask, vilket resulterat i en sjuuukt smutsig hund.. Haha men lillan måste ju få uträtta sina behov. Men det är dagar som denna som man önskar att man hade en nakenhund som går fort att spola av och torka ;)

Idag är det plugg som står på schemat. Det är det faktiskt varje dag denna vecka, även kvällarna kommer att fyllas med pluggande. Men efter denna vecka är jag klar med ALLA skoluppgifter, fatta hur skönt det känns! Efter denna vecka är det bara 10 veckor kvar i skolan, vilka kommer att gå åt till att skriva dubbla c-uppsatser.

Men det ska nog gå bra, har ju lyckats läsa dubbla teori- och metodkurser nu i 10 veckor så jag ser ljust på uppsatsskrivandet! Nä kanske lika bra att köra igång då. Ska först göra iordning en stor kopp kaffe bara så att jag inte råkar somna framför datorn :p Önskar er alla en roligare tisdag än vad jag kommer att ha!


Puss & Kram

Vad Skulle Jag Göra Utan Dig?

Fick en fråga häromdagen om jag ångrade att jag skaffade hund. En sådan fråga är oerhört svår att svara på. Jag skulle inte vilja byta bort T för allt i världen! Och jag vet inte om jag skulle klara mig utan henne. Hon ger mig kärlek, trygghet och hon finns alltid vid min sida. Hon gör mig glad när jag är nere och oftast har vi kul tillsammans. Hon sprider en lycka som inte går att beskriva med ord. Men det är klart att man blir bunden med en hund. Visst skulle det vara skönt att kunna göra exakt allt man vill utan ansvar för en hund. Men som sagt, jag skaffade henne och jag skulle inte vilja bli av med henne. Hon är mitt allt!

Min snygga tjej!

Så är det med det. Jag har pluggat enda sedan jag klev upp imorse typ. Nu är det bara 3 timmar kvar till jag börjar jobba, så ungefär 2 timmar kvar att plugga med andra ord. Men jag har fått skrivstopp. Huvudet är helt tomt på mig. Eller nej inte tomt, det snurrar massor med tankar men ingeting som har med skolan att göra... Därav skriver jag nu detta inlägg med hopp om att några tankar kan sluta snurra och jag får tillbaka lusten att plugga.

Just de ja, skulle ju lägga ut lite bilder från i helgen. Blev dock inte så många kort knäppta. Här kommer iag några, finns även lite fler på facebook.

Sitter fint :)
Pappa solar - Grillmästarna - Tindra sitter fint

Nä dags att återgå till pluggandet, åh vad jag önskar att dessa sista 11 veckor ska gå fort! Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!


Puss & Kram

How Will I Know

There's a boy I know
He's the one I dream of
Looks into my eyes
Takes me to the clouds above
Ooh, I lose control
Can't seem to get enough
When I wake from dreaming
Tell me is it really love

How will I know
(Don't trust your feelings)
How will I know
How will I know
(Love can be deceiving)
How will I know

How will I know if he really loves me
I say a prayer with every heartbeat
I fall in love whenever we meet
I'm asking you, what you know about these things
How will I know if he's thinking of me
I try to phone but I'm too shy (can't speak)
Falling in love is all bitter sweet
This love is strong, why do I feel weak

Oh, wake me, I'm shaking
Wish I had you near me now
Said, there's no mistaking
What I feel is really love

How will I know
(Don't trust your feelings)
How will I know
How will I know
(Love can be deceiving)
How will I know

How will I know if he really loves me
I say a prayer with every heartbeat
I fall in love whenever we meet
I'm asking you, what you know about these things
How will I know if he's thinking of me
I try to phone but I'm too shy (can't speak)
Falling in love is all bitter sweet
This love is strong, why do I feel weak

If he loves me, if he loves me not
Oh, how will I know

Då va denna helg över...

Jag har verkligen haft en toppen helg med nära och kära. I fredags åkte jag upp till Vemdalen med mamma, pappa, lillebror och Tindra. Igår "tvingade" Ola mig att köra hand nya, stora skoter med Moa bak och han själv i kälken. Alltså nu pratar vi om att jag ha nyligen tagit skoterkort och är INTE en van skoterförare. Men det gick bra :)

Idag däremot fick han igen och blev tvungen att skjutsa mig :p Så idag ha jag varit på en skotertur uppe på fjället med gubbarna och småpojkarna. (Bilder kommer imorgon). I övrigt har jag mest solat, njutit och ätit och druckit gott i helgen. En riktigt kanonhelg med andra ord som man önskar att den aldrig ska ta slut.

Dock fick jag ett tråkigt samtal :( Söta lilla Tina dog igår. Usch vad livet är orättvist ibland. En sån gullig, omtänksam och snäll människa ska inte behöva drabbas..! Sänder en tanke till alla mina vänner som ha förlorat en förälder eller livskamrat.
Jag lider med er!

När vi kom hem idag bestämde jag och lillebror oss för att gå på bio, så jag ha nyss kommit hem. Vi såg "Hur många lingon finns det i världen?" Det va en riktigt bra, mysig och rörande film. Många blandade känslor fick man samtidigt som man får en sådan härligt känsla i kroppen efteråt. Den rekommenderas starkt!


Nä nu börjar jag bli trött, friskluft, sol, bilresa och bio tar på krafterna. Dags för en kvällspromenad med min trötta vovve sen blir det sängen för oss (hon i sin och jag i min).


Puss och godnatt!

Nyduschad och klar

Ja här sitter jag nu, nyduschad och klar och väntar på att pappa och lillebror ska komma hem så att vi kan åka nångång. Jag har inte pluggat något idag heller, usch vilken helvetesvecka det kommer att bli nästa vecka, men de får det vara värt. Jag väntar för övrigt även på att snöstormen ska komma, knepigt att de går ut och varnar sen händer inget mer :p

Idag ha jag varit ute och flänkt och handlat med mamma. Hittade även en sak till D som han ska f¨som välkommen-hem-present :) Kan inte skriva här vad det är, men jag hoppas att han kommer tycka om den. Åh vad jag saknar honom, känns liksom som en del av mig saknas när han inte är här. Men men, tiden kommer att gå fort och snart kommer han hem igen :)

Och under tiden, medan jag väntar, finns det massor att fylla vardagen med. Det sägs tydligen att jag  ska åka längd med Tindra i helgen, men jag vet inte jag. Vi får se, skulle hellre ta med henne på en skotertur, fast jag är tveksam om hon kommer vilja följa med trots att hon gillar skotrar. Nä tror jag ska ta och måla naglarna medans jag väntar på pappa och Johan.


Trevlig helg!

Bortamatch.

Ja så va Tindra nyduschad, nu ska jag bara packa, vänta på att diskmaskinen blir klar och bära ut packningen i bilen sen bär det av. Vi ska sova hos mina föräldrar ikväll, sen imorgon bär det av med dom upp till Vemdalen. Måste ju inviga mitt skoterkort som jag tog i november/december ;)

Hela dagen idag ha varit bra, men nu börjar det gå utför. Det är den dagen idag, den dagen på månaden som jag alltid går ner mig lite och blir lite extra känslig. Det är tur att man vet att det snart går över och att det bara beror på en sak. Men det är sjukt hur kroppen fungerar och hur det "mekaniska" hänger ihop med det "känslomässiga sinnet". Samt att man alltid hittar en anledning att känna sig deppig just den dagen. Men men..

Nä kanske dags att ta tag i packningen och sedan bege sig. Ska även förbi älsklingens föräldrar en sväng innan vi åker. Ha en trevlig helg allesammans om jag inte skulle uppdatera nå mer. Men systemkameran följer med så några kort ska jag allt försöka klara av att knäppa iaf ;)

Puss å hej!

Jag Är Kändis!

Hehe eller inte. Men idag när jag va i Birsta med mamma träffade vi hennes kusin som sa att jag va med på en bild i tidningen idag. Jag skrattade bara och sa att hon måste sett fel. När jag kommer hem slänger jag mig över Dagbladet som ligger på soffan (hade inte hunnit läsa den imorse).. Och mycket riktigt, jag va med på bild.

En helsida på mig och Elena. Haha snacka om att massa gamla minnen dök upp. När vi tog studenten va jag och Elena med på en helsida i ST när vi hade balen och sedan en helsida i Dagbladet när vi gick ut på trappen.

Så här är vi nu igen, på en helsida, samma bild som för 6 år sedan. Haha jag ha mailat Dagbladet och frågat hur det kommer sig att de publicerar denna bild 6 år senare och i detta sammanhang. Jag hoppas även på att få den digitalt av dem, i så fall kommer jag att uppdatera detta inlägg lite senare med bilden. Men visst är det väl komiskt att detta händer.

Och inte är det vilken dag som hellst heller, Elena fyller år idag. Snacka om sammanträffande! Nä nu ska jag återgå till dagens sysslor, ha en hel del att göra.


Puss & Kram

Ett Sista Inlägg -

sen ska jag sova. Men jag måste bara berätta om min knäppa hund. Hon är världens lugnaste, har inte många fixidéer för sig. Men det finns två saker hon tycker om och blir helt tokig av och det ena är ljusreflektioner (jag vet man ska inte låta hundar jaga sådana) och det andra är handdukar, framförallt blöta sådana.

Hon tycker om att ligga inne i badrummet, förut när jag inte kunde hitta henne kom hon utlunkandes från toan när jag ropade på henne. Hur som, jag ha precis duschat och när jag skulle till att torka håret så blev hon helt till sig, bara skakade av spänningen. Jag satt på soffkanten och kollade på nyheterna samtidigt som jag torkade håret och framför mig sitter Tindra och är sååå exalterad.

Rätt va det är så hoppar hon upp på mig och ska "besegra" handduken. Chockat stannar jag upp och hon likaså. Hon kliver ner igen men vill gärna busa med handduken hon också. Hon försöker köra in huvudet i handduken hon också.
Till slut lägger jag handduken runt hennes huvud och låtsas torka henne - gissa om hon blev nöjd?!

Ja det va den historien om min knäppis till vovve. Nu blir det sängen och teoriböcker. Eller blir det kanske Cesar Millan? Haha svårt val?! :p


Puss och godnatt

Glädje

Ja jag vet inte riktigt vad som hänt men jag tycker plötsligt att det är jätte kul att blogga. Kanske är det för att jag inte får prata lika mycket nu när jag är ensam hemma och därav vill jag skriva av mig istället. Vem vet..

Men för att prata om glädje, visst måste väl skadeglädje vara den enda riktigt sanna glädjen?! Tänk att jag kan må så gott av att veta att någon annan inte gör det.. Fick sms av D för ett tag sen som inte verkade må alltför bra. Nu pratar vi inte om att han blivit sjuk utan det va alkoholintaget som gjorde att han inte verkade må nå vidare. Haha rätt åt honom tänker jag bara då. Haha skyll dig själv! Dessutom förtjänar han att må lite dåligt nu då han lämnar mig ensam hemma och drar till Thailand i drygt 2v. :p

Nä jag ska vara snäll. Jag tyckte faktiskt lite synd om honom även fast de va väldigt roligt att få sms som man knappt kunde tyda.. :) Håller som tidigare nämnt på att storstäda här hemma, men tappade plötsligt lusten.. Tror de beror på att jag börjar känna mig sällskapssjuk. Tur att mobilerna finns så att man kan ringa och umgås genom telefonen.


"Ett gott skratt förlänger livet"

Drömmar Ska Man Ha!

Sitter här med en kopp kaffe, just hemkommen från skolan. Idag har jag skrivit på flera skolarbeten samtidigt. Känns som att det aldrig tar slut. Ikväll blir det storstädning här hemma men först planerar jag på att gå en lång promenad med Tindra. Känns lite tomt här hemma utan D nu, men det går bra och dagarna går fortare än vad jag till en början trodde att de skulle göra. Men visst längtar vi allt lite efter honom ;) Men...


Jag drömmer mig bort till värmen, till Thailand. Jag är så avundsjuk, men självklart glad för grabbarnas skull! Men jag skulle fasen kunna ge mycket nu för att vara klar med skolan och få ligga på en strand i Thailand och med en kall öl  i handen jag med. Känns som att alla nyss har varit, är eller snart kommer att åka utomlands. Jag vill också! Gud vad jag längtar till skolan är slut! Då blir det till att jobba, jobba och jobba för att sen kunna ta ledigt och åka till ett varmare land och känna lugnet, värmen och bara njuta sådär mycket som man bara kan göra på en semester.



Ja ni ser ju själv, det skulle inte vara dumt att ligga i den där hängmattan nu ;p
Nä dags att sluta drömma och göra något vettigt istället.


Carpe diem

Tack - Idag Njuter Vi Av Livet

Ja idag är en betydligt bättre dag än va de senaste dagarna har varit. Och det tackar jag Eric för! Tusen tack för att du öppnat upp en värld för mig som jag inte har utforskat tidigare. Det var/är oerhört intressant och jag hoppas verkligen att du vill fortsätta hjälpa och vägleda mig med detta!?

Ja, som sagt, idag är en bra dag. Jag har redan hunnit vara till skolan och fått en massa gjort :) Nu är jag hemma och dricker en snabb kopp kaffe innan jag ska iväg och fixa naglarna, sen ska jag på födelsedagspresentjakt och därefter blir det kalas och mys med två av syskonbarnen.

Så vad mer kan man begära av dagen? Solen skiner, jag har och kommer att få mycket gjort, plus att jag snart ska få lite vardagslyx. Idag är en extremt bra dag att njuta lite extra av livet helt enkelt!

Måste även passa på att tacka min kära lillebror som ställde upp som hundvakt och nattsällskap igår! Love you!


Önskar er alla att ni får en fortsatt lika bra dag!

/J

...

Varje gång jag ser dig exploderar det nånting inom mig
Det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag
Varje gång jag attraheras då vill jag bara va med dig
Ingenting jag kan hantera, jag vill ha mera

Ytterligare ett test..

Hoppas att det här fungerar som jag vill nu då :)
Tack Maria för hjälpen!

...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1809942/livet-pa-dalgatan?claim=xmzfjmsxxfp">Följ min blogg med bloglovin</a>

Facebook test..

Detta är endast ett test för att se om det blir som jag vill i min logg på fb.

mamma och pappa förstår mig och finns där för mig!

Kan inte sova - Macka & te - Ett inlägg till - Sen sova.

Jag har haft en jobbig dag idag, så pappa kom och hämtade mig förut och bjöd på pizza (och parkeringspengar). Sedan kom min moster så jag satt och pratade med henne i soffan hemma hos mina föräldrar om de tidigare nämna "omvända dödsångesttankarna". Vi kom fram till att det kan ha mycket att göra med alla olyckor och naturkatastrofer som händer runt om just nu..

Vart man än vänder och vrider sig så översvämmas man av död. 16-årig flicka från Sundsvall död. 3 stycken 20åriga tjejer död i trafikolycka. Man omkom i skoterolycka. Den och den kommer snart att dö i cancer. Min mamma dog nyss osv. Och alla naturkatastrofer och annat tok runt om i världen ska vi inte ens prata om, död, död, död. Inte gjorde det saken bättre att ST hade en artikel i dagens tidning om vilken fara stökiga passagerare utgör på flygplan.

Det tillsammans med rädslan om att förlora min lyckliga närvaro (som jag skrev om i ett tidigare inlägg) tror jag orsakar dessa tankar hos mig. Just nu har ett lugn börjat sjunka in i mig, kanske är det på riktigt, kanske är det bara tröttheten. Tänk om du vore här hos mig nu, då skulle jag pussa och krama dig och berätta hur mycket du betyder för mig. Sedan skulle jag vilja somna i din famn där jag känner mig lugn och trygg. Saknar dig otroligt mycket min prins!


Puss

...

Vaknade för en halv timme sen av att D skickade sms, de va framme och allt hade gått bra. Med de menar jag att de är framme och lever, ingen flygkrasch tack gode gud för det!

Det blev sent ikväll, kom inte i säng förrän vid 1 och hade problem att sova då jag va orolig. Vaknade först vid 2 men lyckades somna om. Nu är kl typ halv 4 och jag kan inte sova...

Tänk att allt kan bli så fel ibland? Något som är menat ska bli bra känns som att jag bara förstör just nu och det är inte min mening. Jag vet verkligen inte varför det bli så här eller varför jag känner som jag gör. Men hur som så förföljer den där jävla paniken mig. Nu när jag sitter här och skriver rinner tårarna på mig och jag känner mig ledsen samtidigt som jag blir arg och frustrerad över att jag inte kan styra mina känslor. Vart gick det fel? När tappade jag kontrollen över det hela? Jag ska fan ge mig själv en dunk i ryggen den dag all press och stress släpper och säga, du klarade det Jessica, du fixade det, du kan slappna av och andas ut nu!

Om jag ska försöka dra någon jämförelse så är det typ som att jag har hormonsvängningar, ungefär som att jag skulle vara gravid. Jag vet att det jag tänker och säger blir så fel ibland men jag kan verkligen inte styra över det, tyvärr. Men värst av allt är att jag vet så väl att det tar mer skada än nytta. Fan jag låter som ett psykfall! Fast å andra sidan är det typ så jag känner mig just nu..

Natti natti

Omvänd Dödsångest?

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, känner inte riktigt att jag har tid och behov att skriva längre.. Men idag är en sådan dag som jag är tacksam att jag har min blogg som jag kan anförtro mig till och här kan jag lätta mitt hjärta. Tankarna snurrar i mitt huvud, de ha det gjort i några dagar, så mitt mål med detta inlägg är att de skall lämna mitt redan överfulla huvud.

Det som figurerar i mitt huvud är dödsångest. Inte att det ska hända mig något men någon i min närhet. Om man kan kalla det för dödsångest vet jag egentligen inte, men man kanske kan kallla det för omvänd dödsångest? Jag kan inte riktigt förklara, sätta ord på, vad det är jag känner. Men det är en fruktansvärd känsla av att jag kommer att förlora någon jag älskar. När jag tänker på det griper paniken tag runt min hals och det känns som att jag inte kan andas blandat med att kroppen vill frigöra sig genom att skrika och slå.

Men frågan är varför detta? Varför har jag dessa tankar, denna känsla? Jag är oerhört lycklig med mitt liv nu, allt är helt underbart och har varit det under flera månader. Dock har det varit några lätta motgångar nu den sista månaden, kan det vara boven till dessa tankar? Paniken för att förlora min lyckliga tillvaro? Varför kan jag inte bara njuta av det jag har? Varför måste jag oroa mig för att något skall hända? Det är iaf en jobbig känsla som jag skulle kunna betala dyrt för att bli av med.

Min familj är verkligen ett stöd som finns där när man som bäst behöver dem.
Jag älskar er och är er evigt tacksam för att ni är ni! <3
RSS 2.0