Åh, Vad Jag Älskade Dig Just Då!

Nu ni, nu var det länge sedan jag lämnade något spår efter mig här, bra precis en månad på dagen faktiskt. Men men, bättre sent än aldrig ;)

Just nu är jag i fjällen med mamma, pappa, lillebror och Tindra. Skulle bli en riktig slappar helg för min del, men det kan det bevisligen inte ha varit då jag ha ont i ryggen och träningsverk på insidan låren. Ja för tro det eller ej, men jag åkte längdskidor igår, första gången på 11 år, i'm impressed! Även att jag slog till på stort och drog iväg på en 8 km lång tur med papi och Tindris. Ni kan ju bara gissa om hon gillade det?!

 

Att notera är att jag endast drog två vurpor, dock spräckte jag lillebrors byxor när jag landade på baken i sista vurpan :p Tur att han hade vuxit ur dom. Sen hände ju några andra små äventyr igår också med den lilla damen, riktigt så där så man förstår hur mycket man älskar henne för man kan bara inte bli arg trots att det är just vad man borde bli.

Äventyr 1: Mamma, jag och lillebror ska åka till affären en sväng när vi plötsligt ser en studsande Tindra komma hoppandes/springande jämns med bilen. Haha hon hade velat följa med och chockade pappa som skulle vara hundvakt med att springa efter bilen. Mamma stannade och jag skyndade mig ut för att fånga in henne, ni skulle ha sett alla blickar jag fick från folk som var ute, haha. Sen mitt upp i alltihopa kommer pappa springandes med kopplet i högsta högg.

Äventyr 2: När vi trodde att vi skulle få en lugn kväll och att Tindra skulle vara för trött för att busa mer så drog hon en gång till, denna gång ifrån mig och till pappa som skulle gå med soporna. Mattes lilla bus unge, hon är bara för go! Annars hände det inte så mycket igår förutom att jag och pappa drog iväg upp på fjället en sväng med skotern (och jag fick köra hem) sen blev det till att sitta ute och sola, dricka en kall öl och bara njuta av livet!



/Vemdalens drottning
RSS 2.0